Lill Lördag?

Onsdag idag. Vilket betyder att detta är dagen då jag varit i skolan hela dagen och sedan kutat hem, insett att min artikell bara är skit! och sedan stressat iväg för att träffas hos Camilla. VI var ett gång från klassen som träffades, käkade och bara umgicks för att sedan gå vidare till Harrys, det var där min kväll tog slut. Knallade hem istället. Så nu sitter jag här. Trött, stressad, med en känsla av hopplöshet men ändå väldigt glad. Haft en bra kväll. Fick en jättefint godnatt sms av en underbar vän. Så trots allt är jag ganska glad.

Imrogon får jag gå upp i ottan för att GÖRA OM min uppgift då jag insett att den inte alls är speciellt bra. Men så är det ibland. Jag kan itne göra den nu för jag är för trött så det är bättre att sova och ta nya tag imorgon.

I helgen är jag hemma i uppväxtorten också. Sen blir jag kvar över jul och nyår. Ska bli mysigt att träffa familj och vänner igen. Men det känns skönt att jag har det så bra häruppe också. Skönt. :)

(undviker att nämna att vi får tillbaka något speciellt imorgon)

Sov gott alla människobarn. ;)

Take Care

Luciahelgen

Nu har helgen gått jag jag tänkte ge er ett inlägg där jag berättar om min väldigt "braiga" helg. :) Enjoy

Fredag.
Ingen skole eftersom min grupp träffades på torsdagen. Jag tog en sovmorgon. Gick upp vig 09.30 och käkade frukost och pluggade lite. Runt 14.30 hämtade Michalea mig så åkte vi hem till henne för att julpyssla och gosa med katterna. Det blev en väldigt lyckad dag/kväll. Men den var inte slut där för vid 21.30 träffade jag Johanna och Lisa på Kåren för tomtenatta. En otroligt mysig och kul kväll. Ät gröt, pepparkakor, skinkmacka, mandarin och drack glögg och julmust. Vi sjöng diverse vackra och roliga julsånger. Hehe. Så kul. Sen kom tomten och vi fick en mandarin och en tablettask. Hehe. Ja, vad vore en tomtenatta utan dans runt granen. Kan säga att jag aldrig sett kåren på samma sätt som man gör när man dansar ringdans halv ett på natten. Så kul. Efter det knallade vi hem. Det var helt underbart vänder, massa snö, lagom kallt och stjärnklart. Vi bara njöt när vi gick där i snön och pratade. En otroligt lyckad kväll och natt! Tack för det!

Lördag.
Gick upp, käkade, fixade mig och gick ut för att GRÄVA fram min bil. Efter en kvarts grävande kom jag in i bilen och begav mig till Borlänge, näramre bestämt till min bror. När vi väl satt i hans bil begav vi oss till Mia med familj för att äta och sedan se Lisa som lucia. Kan berätta att det var ett jättefint luciatåg och det gjorde verkligen att jag fick en aning julkänsla. Tack för det. Efter luciatåget oh fikan åkte vi hemåt igen. Jag kände inte för att åka till en tom lägenhet vilket min bror inte heller ville så vi köpte mat och kollade på film istället. Jag var hemma vid 23 tiden. Ytterligare en lyckad dag. Verkligen.

Söndag.
Sovmorgon och absolut inget vettigt gjort idag. Har städat, duschat, kollat på film och suttigt vid datorn en stund. För några minuter sedan ringde min bror Pontus och fick mig att må som bara han kan få mig att må, fantastiskt bra. Tack, älskar dig!

Nej nu ska jag kanska äta något sen är det tvättstugan 21.00 som gåller. Inte den bästa tiden men hellre det än mellan 05.00-07.00.

Take Care!
P-son

Torsdag

Idag är en dag som alla andra. Jag ska till skolan, har sedan några ärenden jag måste ta itu med. Sen har jag ingen skola imorgon. Då ska jag först till Borlänge på julmyskväll sen ska jag på Kåren i Falun. Då är fredagen klar och lördagen nalkas. Då ska jag åter till Borlänge men till släktingar och äta samt se ett luciatåg. Mycket mysigt. Vet inte än om jag ska på Kåren på kvällen. Får se vilken tid jag kommer hem och hur ekonomin ser ut. På söndag ska jag sova och sen är det plugga och tvättstugan som gäller. Nu har ni fått min helg i sanbba drag. Hehe.

Idag kom posten med en glad överraskning. Ett JÄTTEFINT julkort av Sandra. Tack gumman!

Nej nu ska jag knalla till skolan. Ha det fint.
Take Care

Dagen som varit

Ville bara skriva ett snabbt inlägg och berätta att tentan är inlämnad och nu är det bara väntan kvar. Kan också berätta att nästa delkurs är startad och i full gång. Känns rätt bra. Skönt att gör anågot annat, ta nya tag och kämpa på.

Träningen idag var så otroligt tuff då vi inte hade någon ventilation alls. Hehe. Kul va? Nej men det är så otroligt skönt att vara igång igen. Det är skönt med individuell träning också. Sen bandyspeladet på slutet är sjuktkul. :D Jag är trött men glad just nu. Kroppen ömmar men känns så skönt, man känner att man lever. Fick även min första krigsskada idag. Är stolt över den. Ett brännsår på armen. WOHOO!

Nej godnatt på er alla!
Take Care

Lättnad

TENTAN ÄR KLAR!

Ja då var denna helg över. Det har gått fort men ändå inte. Känns som det var fredag för en evighet sedan men känns som jag inte haft någon helg alls. Alla dagar har ju gått ihop. Nu är det iallafall så att helgen är över och imorgon börjar en ny vecka med massa nya äventyr. :)

Igår var en mycket bra dag! Mys med film, popcorn(popcornskrig), matlagning, bak, sång, prat, gosande med katter och massa skratt! En fantastisk dag! Var verkligen en superbra dag. :)

Ska berätta en sak jag tänkt på. När jag åkte hem igår var klockan 20.20. Jag klev på bussen, satte mig ner och sedan tog det inte mer än några sekunder innan tankarna var igång. Jag satt där och längtade hem till min säng eftersom jag var så otroligt trött. Jag satt där med mössa på huvudet, jeans, tröja, vinterjacka, vantar och vinterskor, helt utrustan för kylan och jag vet att jag såg ut som "hej-kom-och-hjälp-mig". Då kliver de på massa tonåringar, sminkade, uppklädda, lättklädda, glada och pigga. Gissa om jag kände mig gammal! Haha. Sant kändes som jag skulle hem och dra något gammalt över mig och låta de som kan leva, leva. Nejdå jag är inte så gammal men känns som jag är för ung för att vara gammal men för gammal för att vara ung.

Nu ska jag snart sova.
Take Care

Det finns en flicka, som trots att vi inte har matchande dna är hon värd lika mycket som en syster. Hon ÄR min syster. Vill bara säga det. Och säga att jag skulle ge mitt liv för henne. Ingen tvekan om saken.

Lördag, lördag, lördag

Klockan är nu 08.13 när jag börjar skriva detta. Kan berätta att jag är ganska trött. Igår satt jag med tentan från 09.00 till 23.40. Hade rast när jag åt lunch och middag men annars körde jag p. Blev det bra då? Nej. Hehe det är väl dömt att bli kört. Hur som helst får jag tillbaka tentan innan jul så då vet jag säkert om jag klarade mig eller inte.

Snart komma Michalea. Ska till henne och gosa med katterna och bara GLÖMMA denna hemska vecka då man suttit insnöad i böcker. Det snöar utanför mitt fönster och jag funderar på vad jag ska äta. Om jag ska äta. Hinner kanske inte. Hmm. Jaja.

Nej nu säger en trött Emma godmorgon till världen och hoppas ni alla får en bra dag!

:)
Take care!

December

Som ni redan vet så är det tenta som gäller denna vecka. Japp ytterligare en hemtenta. Den ska dock vara klar på måndag vilket inte alls är fullt så kul. Eller rättare sagt jag ska vara klar imorgon med min då jag inte har tid i helgen till att plugga. Varför skriver jag här istället för att plugga? Jo för att jag har kört fast! Men förhoppningsvis så lossnar det snart.

Kan säga att det är den 4 december och jag har inte en aningen om vad det är för julkalender iår. Har ett ljus som är numrerat men har inte ens ställt det på bortdet. Hur efter ligger jag i att det är december. Sanningen är den att jag var tvungen att kolla vilket datum det var idag. Jag är helt lost. Vet bara att det är torsdag och att imorgon ska tentan vara klar. Så är det bara. Det kan kännas omöjligt men det finns liksom inget alternativ. Just do it!

Om jag mot förmodan skulle klara denna tenta kan jag lovar att jag till och med skulle vara lycklig en stund. Japp, de tär sant. Får jag ett g på denna tenta så finns det inte mycket som hindrar mig från att le.

Igår var jag ute och gick med Johanna vilket var väldigt skönt. Underbart att få släppa skolan och bara traska runt i standen och titta på alla adventsljustakar och stjärnor. En mycket bra promenad blev det. Tack för det.

Nej ska jag ta mig samman nu? Ja, jag antar det.
Wish me luck.

Take Care

(en hälsning till Kim: glöm inte bort att jag finns)

Just nu.

Vet ni hur det är att prata med en vägg? Att säga något och sedan inte få ett uns av reaktion till svar? Jag vet inte längre vad jag ska göra. Jag försöker men det är inte tillräckligt. Kanske är det en oundviklig sak som sker. Kanske ska det vara som det är nu. Men det vet jag inte och som det är nu så gillar jag det inte. Men kan dock inte göra så mycket mer åt saken. En sak som är säker är att jag har en hemtenta denna vecka som inte alls är kul och därför ska jag fokusera på den och när den är klart får jag ta tag i liv, känslor och sånt då.

Det är tragiskt för ingen skulle märka...

RSS 2.0