Sommar, var är du?

Jag ska inte ens börja förklara varför jag är så dåligt på att uppdatera detta. Nog sagt om det.

Vårterminen är över och uppsatsen är godkänd och klar. Känns så skönt att kunna släppa den, att kunna släppa skolan och ladda inför hösten. Innan jag börjar fundera på hösten ska sommaren komma och förgylla min vardag. Denna sommar känns mycket kortare än vanligt för jag har ett fullsplanerat schema. Här och var finns det fria dagar men de dagarna kommer antingen gå till att slappa med katten min eller så blir det att fara till stugan. Jag har en del roiga saker att se fram emot också. För det första ska jag och Sara till Arvikafestivalen med TJ och det ser vi verkligen fram emot. Miniroadtrip för oss. :) Sen ska jag även pysa ett par dagar till Paris med gänget. Måste ärligt säga att det är lite tråkigt att vara femtehjulet men det blir en rolig resa. 

Just nu sitter jag och tittar och ler åt min lilla kattkrake som har knorrat ihop sig i stolen. Bara en svart och vit pälsboll som ibland rör lite på sig men ger ifrån sig små snarkningar emellanåt. Hon är bra fin min lilla prinsessa.

Det regnar idag. Eftersom jag gick upp 06.00 idag för att åka på intro på jobbet så har denna dag varit otroligt långt och det lutar åt en tidig kväll för mig. 

Grattis till alla som har eller ska ta studenten i vår. :)

Take Care

RSS 2.0