Segern är vår. :)

Lördag idag. Vädret är grått men denna dag är bra ändå. Har hunnit vara iväg på en match som vi vann. Skönt och kul att vinna. Just nu är jag helt slut och har huvudvärk men den går över.

Socka kutar omkring på golvet med en leksak. Hon har väl sovit när jag varit borta så nu är det full fart i henne. Just nu klänger hon in sig i min bokhylla bakom böckerna. Och där ramlar första boken ur. Vet inte ens varför jag ställer tillbaka dem, det är ju inte så att hon lerker på något annat ställe. Hon har petat in leksaken under bokhyllan och försöker på diverse sätt att få fram den. Just nu dyker hon men hon kommer itne under, hon är för stor. Jaha då var det dags att klättra in bakom och nu ligger bok nummer två på golvet. Segrande kommer hon fram bakom böckerna med leksaken i munnen. :)

Igår hade jag en jättebra kväll med film och snacka med L. :) En mycket bra kväll/natt.

Nej om jag ska ta och göra något vettigt.


Take Care

Onsdagen

Idag är det onsdag och det betyder att denna vecka snart också har passerat och frågan är vad jag har gjort för vettigt. Jag har väl pluggat och tränat som vanligt men var har mitt hjärta och hjärna varit när jag gjort dessa saker? Inte har de varit närvarande i alla fall.

Just nu sitter jag här och tittar på So you think you can dance på tv. Jag bli glad av att se andra göra vad de älskar och de här dansarna är så otroligt duktiga. Musik är så mycket mer än bara musik.

Sockan är lite arg på mig för att jag försov mig imorse och bara stressade iväg till skolan. När jag väl kom hem stressade jag iväg till träningen och nu på kvällen har jag bara duschat, ätit och nu sitter jag här. Jag har alltså inte lekt så mycket med henne som hon skulle önska.

Nej nu ska jag sluta för det är reklam och det betyder tid att leka med Sockan.

Take Care

Feb 2010

Jag vet inte om det berott på tidsbrist eller brist på lust att skriva som gjort att det blivit så långt mellan inäggen.

Sitter här och lyssnar på musik och minns hur det var förr. Vilken musik jag lyssnat på förr. Det är ganska kul att lyssna och inse att jag fortfarnade kan texten till de flesta av dem.

Ska snart gå och lägga mig. Är så otroligt trött. Varit det ett tag nu. Hoppas på att få sova hela natten.

Sockan ska få leka av sig sen ska vi hoppa i säng. Imorgon är det match som gäller. Bara att ladda.

Jag är frustrerad över min handled som inte är så mycket bättre trots mediciner. Har tenta nästa fredag och har inte tid med att vara sjuk eller skadad nu. Har inte tid, lust, råd eller ork.

Nej. God natt på er.
Blir ingen OS invigning inatt för mig. Orkar inte. Ska titta på det jag hinner av reprisen.

Take Care

RSS 2.0