Borta, som i död.

Efter ett par dagarns ständig värk som ingen av oss kunde lindra blev det bestämt, han måste få somna in. Idag klockan 14.00 åkte vi till veterinären för att lindra hans smärta. Det spelar ingen roll hur många gånger man säger att det är för hans bästa, det gör så fruktansvärt ont ändå. Det var väldigt vackert och han var lugn, det var skönt. Vi gick därifrån men en tom kattbur med en sele utan ägare.

Under hela dagen tycks jag ha svävat mellan tårar, leende och likgiltighet. Jag sitter här med min svarta, hårboll bredvid mig i soffan. Gråten är i halsen och tårana i ögonen. Det är hemskt att tänka på att Mirran aldrig kommer att vara här mer. Jag kommer aldrig att klappa honom igen, aldrig höra honom jama, aldrig, aldrig, aldrig.

Saknar honom redan.

Nu orkar jag inte skriva mer, blir bara ledsen.

Orden som flyter

Idag har solen visat sig hela dagen, underbart med lite värme och ljus. Jag hade ju nästan gett upp hoppet om att sommaren skulle nå oss. Tack för att du kom!

I torsdags var Sandra, Mimmi, Simon, Micke och jag uppe bland träden. För att vara mer exakt var vi 14 meter ovanför marken på linor, i rep eller runt träd. Vi var och gjorde en höghöjdsbana. Jag ska inte säga att jag är höjdrädd men har respekt för höjder och kan berätta att benen skakade lagom mycket när jag klättrat upp för det första trädet, alltås klättrat upp de där 14 metrarna från marken. Det var en så otroligt kul upplevelse att utmana sig själv på det sättet och att se alla oss fem däruppe var kul. Alla klarade banan utan att ramla. Så stolt över ALLA oss. Vi var inte alls så kaxiga när vi stod där på de små avsatserna mellan varje övning, speciellt inte när träden gungade. Tjoho på dig vad hjärnan gjorde allt för att lägga av och få en att inse att man är dum i huvuet som ger sig upp i sånt här. Kul var det i alla fall. Så glad att det blev en lyckad dag. En väldigt bra dag. Regnade inte heller, inte förrän vi satte oss i bussen. Snacka om  tur.

Idag har jag promenerat med svägerskan Linda, vi gick och hälsade på bror Phutte när han jobbade. Han är så duktig som står ut i värmen och med ett jobb som, för mig, verkar lite smått tråkigt, målsa vitt på en vägg som redan är vit. Ja, jag vet att han redan hade målat den och att det krävs lager men inte kul att göra något som man inte ser någon skilnad på. Eller? Under hans rast åkte vi till en kiosk där han bjöd oss på glass som vi sedan åt tillsammans med bror Pontus. Trevligt, trevligt.

Får se vad morgon dagen bjuder på.

Take Care

Free falling

Idag har verkligen varit en grå dag. Regnet har legat som en slöja över allt, det har bara varit olika nyanser av grått. Precis som med allt annat finns det en mening med det gråa och det blir ljust igen. De gråa dagarna är kanske till för att vi ska lära oss uppskatta de vackra dagarna. De dagarna som är fyllda med färg och liv.

Här om veckan blev jag tillrättavisad när det gäller  en fördom jag har. Jag var och handlade och när jag stod där i kassakön hände något som fick mig att tappa hakan. Före mig i kön står en man, när han lägger upp sina varor på bandet vänder han streckkoden rätt. Han tar sig alltså tiden att titta på varorna och vänder dem rätt. Det är en man vi talar om! Gissa om jag fick mig en smäll på fingrarna. Män kan, de har han visat om inte annat. Ska också säga att det finns kvinnor som bara öser upp varorna på bandet. Ja, nu harjag delat med mig av den mänskliga delen av mig själv. Hehe.

Sitter på golvet i pannrummet hos mina föräldrar. Mamma jobbar och pappa kollar på fotboll. På något sätt har jag funnit ett lugn att sitta här så jag gör det när jag sitter vid datorn, som inte alls är så ofta är jag är här. Från början satte jag mig här för att internetkontakten var bäst här, nu gör jag det av vana och vilja.


Take Care

Det här är mitt liv.

Igår hade jag en helt kalasbra kväll. Picknik, kompisar, kubb, skratt och snack. Kan det bli bättre? Mitt lag vann båda gångerna i kubb också. Är vi bra eller är vi bra! Så otroligt kul. Mysigt att bara sitta på filtarna och prata, skämta och skratta ett par timmar. :)

Idag har varit en bra dag också. Bortsätt från regnet. Hörde hur regnet slog mot taket imorse och bestämde mig för att ligga kvar i sängen ett tag till. Denna dag har också varit bra. Pluggat på kåren också, skönt att få lite ordning på socialrätten. Nu är det bara tentan på fredag mellan 13-18 och sen VFU uppgiften som ska lämnas in. Sen är denna termin ÖVER.

Ska vara ärlig och säga att jag ser fram emot hösten liten också. Massa planer med tjejerna och vill bara komma igång med livet ännu mer. Hehe.

Imorgon är det jobb som gäller för hela slanten. Det känns rätt okej det också. Ska visserligen fixa en matlåda som jag inte alls känner för men tar det imorgon, hinner i alla fall äta en tidig lunch imorgon.

Nej nu ska jag glana lite på tv.

Ett tack till Kristin som tyckter om min design. :) TACK!

Take Care.

Under ombyggnad

Bloggen är underombyggnad så ni år ha överseende med att det ser ut som det gör. Försöker göra detta samtidigt som jag gör hundra andra saker.

Vore kul om någon gav sin uppfattning om designen.


Take Care

RSS 2.0