Lite snabbt bara. :P

Sitter här och ska snart bege mig till skolan. Ville bara säga hej till er alla och berätta att snön är helt borta, jag har inte sovit bra inatt och att Ellie och Sara kommer på eftermiddagen. :)

Kan också berätta att vi kommer få våran tenta idag. Ser jag inte alls fram emot. Ska först på slutseminariet och sen vänta till klockan 16 innan tentan delas ut. Hmm. Den har jag en vecka på mig att få den klar. Usch och fy,

Men hur som helst ska jag nu ta mig an denna dag och sen är det helgen. SEN ska jag oroa mig för tentan.

Take Care!

Onsdag

Redovisningen igår gick bra. Eller ja, den är i alla fall gjord nu. Hehe vi blev bara tre av en grupp på fem. Jaja nu är det först på fredag jag ska till skolan igen. Ska plugga imorgon, hoppas jag i alla fall.

Har nyss kommit hem efter att ha strosat på san med Johanna. Tog en fika och Johanna köpte lte julklappar. Den var en jättemysig eftermiddag/kväll. Lagom kallt och snön ligger kvar vilket är underbart. Hehe.

Ska snart laga mat. Blir rester från igår, ris och korvstroganoff. Mumms eller vad? Hehe. 

På fredag kommer Ellie och Sara hit. Längtar. 

Nej nu ska jag fixa med maten. 
Take Care 

SNÖN bara öser ner. :)

Nu är det ju så igen att det var ett tag sedan jag skrev. Ska ge er en snabb genomgång av hur livet ser hur här uppe.

Kan berätta att bilen går igen efter hjälp av min käre bror som kom igår. Bjöd honom även på mat som tack för hjälpen. Känns bra att bilen går igen men det är inget roligt väder att köra i. Hallt och snöigt. Idag har det bara öst ner snö och blåst som bara den.

Jag och Johanna tog en promenad idag och det var kallt men skönt också. Fick prata av sig och glömma allt annat för en stund. Snön gör oss som småbarn igen, vi sarkar i den och tycker det är så mysigt att gå i den. Hehe. Det som inte var fullt lika kul är att jag har skavsår och jätteont i min "onda" fot. Hmm vet inte vad det kommer ifrån men det går väl över antar jag.

Just det kan säga att fikan på kåren var jättemysig. Verkligen något att rekomendera för alla studenter i Falun. Gå till Kåren på torsdakvällar. Jättemysigt och trevligt. :)

Imorgon är det redovisning som gäller. Inte fullt så kul men vad kan man göra åt det. Känner ångesten inför tentan också. Usch ch fy, Kommer inte kunna sova inatt.

Sitter i min lägenhet och lyssnar på musik och bara myser just nu. Skönt.


Uppdatering

Ellie ringde nyss och har pratat med henne i nästan 1 timme. Så underbart att bara höra hennes röst. Vet att jag saknar henne men visste inte att jag kunde sakna någon så mycket som jag saknar henne. Saknaden blir så uppenbar när jag hör hennes röst och inser att jag bara för höra henne, inte se eller krama henne. Utan henne, inget liv. Hon är min bästa vän och så är det bara. För att citera Greys: "She's my person". Älskar dig Ellie

Take Care

Pluggande

Snön låg kvar när jag klev upp imorse. Michaela ringde och sa godmorgon och berättade att det var kallt ute vilket resulterade i att jag tog på mig vinterkänger, mössa, vanar och vinterjacka. Som tur var frös jag inte. Framgång. Väl i skolan mötte vi upp resterande medlemmar i gruppen och började på vårat arbete. Efter några timmar, närmare bestämt fyra stycken, var vi klara. Skönt. Nu är det inget i skolan förrän redovisningen på tisdag. Ska verkligen försöka läsa och plugga så mycket jag kan de här dagarna jag inte behöver vara i skolan.

Just nu sitter jag i min underbara soffa och har läst lite i en del av böckerna. Ströläser lite för att få grepp om saker jag inte känner att jag kan men inder att jag egentligen inte kan något. Hur ska denna tenta gå? Bara en vecka kvar tills jag får den, två veckor kvar innan den ska vara klar. Usch och fy.

För er som underar kan jag berätta att vi läser välfärdspolitik just nu. Det är svårt, mycket och invecklat och därför har jag svårt att motiviera mig själv. Blä blä blä.

Har fått ett kort på Hugo, lillkillen som föddes igår. Han är bedårande. Men sen så kommer han ju från en underbar familj. Hehe nej jag tar inte åt mig all ära men lite.

Kan också säga att det eker i mitt kylskåp och mitt skafferi. Får leva på vatten och hårdbröd ett par dagar nu. Nej så illa är det inte men det är inge kul att handla mat för pengarna behövs till räknar och böcker. Sen är det inte kul att engagera sig i matlagning åt sig själv. Inte lika kul som att ha sällskap.

Nej om jag skulle ta och återgå till att läsa om välfärdspolitiken och alls som hör till. Hinner läsa lite innan Michaela kommer. Mys på kåren ikväll ju.

Take Care!


Snö och kyla

Ja som om idag varit en bättre dag. Tveksamt. Imorse så startade inte bilen så fick tokcykla till skolan i minusgrader och halka. Inte kul alls. Själva skoldagen var helt okej. Det gick ganska snabbt och det var relativt intressant. Jag och Camilla sjöng så fint för Janne också. Hehe. Så fint så! Men som vanlig var det ruggit kallt i skolan, det är inte fullt så kul. Hur som helt gick dagen och när jag på eftermiddagen skulle cykla hem går jag ut och vad har då hänt? Jo det snöar och är om möjligt ännu kallare. Fy tusan. Höll på att ramla och dö flera gånger om. Det var isbana under snön men jag lyckades parera bra ett par gånger. Kom iaf hem i ett mycket fruset stycke. Usch usch.

Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat med att plugga, lagat mat och fixat med några viktiga saker. Nu ska jag snart titta på greys och sen hoppa i säng och sova. Är jättetrött.


Just det. Idag har jag blivit faster igen. En liten pojke. Rasmus har blivit storebror. Wohoo. :)

Imorgon är det grupparbete som gäller. Hmm hoppas min information räcker. Kan inte gör så mycket mer än såhär. På kvällen blir det iaf fika på kåren. Mys mys.

Take Care.

Regnet det bara öser ner HELTA TIDEN!

Idag är det inte alls min dag. Vaknar av att det ösregnar vilket aldrig är kul att höra när man vet att man ska ut i skiten. Sen när jag skulle äta frukost bestämnde jag mig för att göra en kopp te för att få lite värme i kroppen efter duschen. Och vad händer. Jo locket på löstet sitter för hårt och när jag får upp det sprutar de te överallt. JAG HAR INTE LUST MED DETTA. Jaja, fick städa lite hastigt men jag måte städa när jag kommer  hem ikväll. Bläää.

Men Michaele ställer upp som en hjälte och plockar upp mig på väg till skolan. Hon är bäst.

På återseende

Måndag med kyla

Idag var det kallt när jag gick till skolan. Men jag hade kläder på mig så det gick men sen under föreläsningen så frös jag som bara den. Usch inte alls kul. Något som var kul var att Michaela var tillbaka i skolan, post-it lappar är tillbaka i mitt block.

Fick åka med Michaela till Borlänge efterom jag skulle träffa min VFU handledare idag. Det gick väldigt bra. Hon verkar kanonbra och vi hade en mycket trevlig pratstund. Sedan tog jag bussen hem och nu har jag även åkt bussen som går "hela" vägen hem till mig. Det är inte svårt och det känns bra att veta hur bussen åker för framida turer.

Nu ska jag kolla på Cityaktuen. Är man fast så är man.

Take Care

Nu går jag...

"Här kommer jag!"
Vilket jävla bullshit!
Fan ska dra något gammalt över mig.


Här kommer jag!

Vilken dag detta har varit.

Har pratat med min VF-utbildare och detta kommer bli så kalasbra! Ser verkligen ljust på detta. Känns kalas att ha pratat med henne, trots att det tog några timmar och samtal innan jag fick fatt i henne. Hehe. Ska träffas snart och prata. Känns som sagt väldigt bra.
 
Föreläsningen idag gav mig skrivkramp och lite snurrande tankar. Känns inte helt som man är med på noterna hela tiden. Men idag fick vi lära oss om KVINNORNA som gjort mer än iaf jag visste. Kul att veta att även kvinnor kan. Hehe.

Kan berätta att när jag cyklade till skolan imorse var jag väldigt glad för att jag hade regnbyxor! Helt onödigt att behöva bli blöt när man kan förhindra det. Så till alla er därute: INVESTERA I REGNKLÄDER! Det är otroligt bra att ha.

Idag har jag även gjort pannkakor vilket är en dold talang jag har! Hehe jag är bra på att göra småpannkakor. Gott blev det också. Hehe.

Här är en liten personlig hälsning till Emma G:
Hej hej. Vink vink på dig! :)

En liten hälsning till Rasmus också:
Grattis lillprinsen på 2-års dagen i måndags.

Imorgon får jag lite sovmorgon vilket är ganska skönt. Kan gå up och slappa på morgonen eftersom jag inte kan sova så länge. Hehe. Rutiner ni vet.

Take Care


Just det! Kan berätta att jag köpt en soffa! Äntligen! Hehe nu kan man sitta bekvämt i mitt vadagsrum. Eller ja den kommer på fredag. Wohooo Happy

Ösregn..

Kärlek...

När ett och ett blir två. Två människor kompleterar varandra så bra att deras hjärtan börjar slå i samma takt. Ett osynligt men djup band knyts och medför förmågan att förstå något utan användningen av ord. Ett band som gör det möjligt att känna och förstå innan man egentligen vet.

Kärlek...



Det ösregnar här. Sitter i köket och lyssnar på musik och på regnet. Kom hem vid tre tiden idag och har inte gjort något alls. Borde ha plugga men har inte gjort det vilket leder till att jag nu kommer få spendera hela kvällen, natten och måndagen med att hata mig själv för jag inte tog mig samman och pluggade.

Delkurs III

Idag har jag en dag full av händelser.
Tvättstugan
Michaela kommer
Stefan kommer
Mamma kommer
Och utöver detta ska jag handla, lagat mat, PLUGGA och betala en räkning.
Tjoho för min dag!
Nej men det är en kalasdag. :)

Åter kommer senare

Enjoy

Ny layout.

Ja det är inte som jag vill än men den får duga. Ska se om jag får tid och ork att fixa den mer i veckan.

Nu ska jag lägga mig och titta på film. Har fruktansvärt ont i kroppen och huvudet (som om inte det tillhör kroppen).


Take Care

Sömnproblem ?

God Morgon!
SItter här vid köksbordet och äter en frukost som inte alls smakar. Ska snart trava iväg till skolan. Det är -1 ute så får klä mig ordentligt. Den här dagen började inge bra, eller jag igår slutade inge bra heller. Nästan inte sovit något alls. Fattar itne varför. Var jättetrött igår så la mig tidigt men somnade inte förrän 2 timmar senare sen vaknade jag efter 3 timmar sen jag jag bara sovit till och från. Usch vad trött jag är. Bläää...



Kan lägga in att gårdagen var en superbra dag. :) Tack Johanna :)


Nej nu ska jag trycka i mig min frukost och kila iväg.
Take Care

Familj

Jag ska fatta mig någorlunda kort idag. 
 

Jag älskar min familj så ofantligt mycket!
Tack Pappa och Stefan för att ni hjälpte mig med vinterdäcken!
Tack Mamma för allt stöd!
Tack Pontus för alla sms, mms, samtal och allt stöd!
Tack Phutte och Linda för alla sms, samtal och allt stöd!
Tack Björn för allt stöd!


Älskar er så mycket.

RSS 2.0