En liten hälsning bara.

Ojdå, här var det visst ett tag sedan jag skrev något. Ska försöka köra en liten snabbgenomgång.

Min familj har blivit större. Lilla katten Sockan har tillkommit. En lite svart och vit sak på fyra ben och med svans. Hon är fyra månader gammal och har mer energi än jag kan förklara. Hon är min ögonsten, mitt lilla yrväder och mitt hjärtas älskling. 

Just nu sitter jag på golvet med datorn i knär och har en spinnande katt liggande på mina ben. Varmt och mysigt. Jag tycker så mycket om henne. 

Har även gjort om lite, med betoning på lite, i min lägenhet. Jag trivs mer och mer här. Tycker så mycket om mitt hem. 

På lördag är det tenta i socialrätt II klockan 09.00 som gäller. Kul? Nej, men det är nödvändigt. Vill ha lördag klockan 16.00. Då har jag klarat av tentan, kommit hem och hunnit slappna av. Gissa om det blir en slapp lördag sen! Funderar på lite tv-spel och musik. Jag klagar inte. 

Utanför är det vackert väder fast det är kallt. Hösten har kommit med stormsteg men det gör inget, den är vacker. Luften är frisk och stjärnorna syns på kvällen. Mysigt. 

Nej nu ska jag ta och byta om. Har träningsmatch ikväll. Ska hämta en lagkamrat också. Eftersom jag inte vägar cykla själv i mörkret blir det bil och jag kan lika gärna hämta henne. Vill inte att hon ska gå själv. 

Ska på Cats med Mimmi i oktober! Så kul! Vill bara dela med mig utav min glädje.

Ta hand om er. 
 

RSS 2.0