Saker som gör att jag funderar om Sockan egentligen vet att hon är katt.

1. Hon apporterar saker. ALLT! Leksaker, kläder, sudd, kapsysler, sugrör, listan kan göras lång.

2. Hon pratar i stort sätt hela tiden! Med mig, med sig själv och med Laban (spöket som bara hon ser)

3. Hon tittar på TV. Barnprogram, sport och allt annat också för den delen.

Så nu frågar jag er. Är hon medveten om att hon är katt?

Tatuering

Idag har jag gjort steg två på min tatuering. Eller jag gjorde inte så mycket mer än att satt där och andades. Just nu är jag ganska öm på ryggen och axeln men det gör inget. Jag vet ju att det går över och denna gång går det nog lättare än första gången. Hur som helst är jag galet nöjd över min tatuering.

Jag valde att göra den här tatueringen för min egen skull. Motivet och valet att ha den på ryggen/axeln är något jag är så nöjd med. Jag har inte gjort den här för någon annan, den är för min skull. Den ska ge mig styrka när jag tappar den, den är en påminnelse om att jag kna, vill och orkar. Att det alltid finns en fortsättning. Den är min.

Varesig du är gaddad eller inte, förstår vad jag menar eller inte så ha det bra!
Take Care


C-uppsats!

Så, nu sitter jag alltså här men denna uppsats. Det är mitt examensarbete och ska på något vänster avgöra om jag får min examen eller inte. Det är ganska läskigt att tänka att allt kommer ner till denna uppsats. Jag kan bara prata för mig själv men det är verkligen inte någon lätt sak att skriva en uppsats. Ni som gjort detta tidigare eller som gör det nu, jag beundrar er! Verkligen. Det går inte att förstå hur ett examensarbete kan äta upp allt en människa är om man själv inte varit med om det. Det är en upplevelse vill jag lova.

Lycka till nu alla ni som sitter och kämpar, varesig ni känner att det går bra eller inte. Jag tänker på er!

Take Care!

RSS 2.0