Snö IGEN :(

Det går inte så bra för mig att hålla denna sida uppdaterad. Det är full fart på mitt liv kan jag meddela!

Sista seriematchen igår. Nu är det långt kvar till serien drar igång igen men innan dess ska vi iväg på en cup. Ska bli kul. :)

Måste bara säga att jag är TRÖTT på denna snö nu! Vaknade i morse och såg att snön öste ner och det gör den fortfarande. Inte kul. Men men, vad kan man göra åt det? Bara att acceptera.

Har tenta på fredag. En tung, tung, salstenta. Usch. Blää! Men den måste göras. Innan dess har jag redovisning och prof.seminarium. Gissa om jag är stressad!

Ska på intervju för sommarjobb i veckan också. Hoppas så jag får ett jobb! Behöver det för de TVÅ saker jag ska göra i sommar. :)

Snart är det begravning också. Eller ja, det är påsk först och det ser jag fram emot. Spel och lek med familjen.

Take Care

Helgen

Det har varit en tung men också bra helg. I lördags var det match, det blev en förlust men vi kämpade på bra. Fast egentligen är jag jättemissnöjd med min insats. En tjej kom på kontring och satte den klockrent i ansiktet på mig. Det resulterade i att jag flög i golvet och det tog ett tag innan jag samlat mig helt igen. Fortsatte stå en stund och stod även andra halvlek men räddslan försvann inte och jag gjorde en mycket dålig match, så missnöjd. Har fortfarande huvudvärk och en konstaterad, lindrig hjärnskakning och ont i nacken. Men det går över antar jag. Det kom ändå något gott ur händelsen. Fick otroligt med stöd från min målvaktskompis. Ena sekunden kände jag bolllen i ansiktet och i nästa stund var hon bredvid mig. Tackar otroligt mycket för det stödet Malin!

Mina föräldrar och yngsta storebror var här igår också. Vi åt tillsammans och när de åkte hem åkte Sockan med dem. Eftersom de ska sätta in fjärrvärme i min lägenhet så ska hon få semestra hos "mormor" och "morfar". Jag känner mig redan ensam och saknar henne så mycket. Men jag vet att hon har det bra.

Idag har jag träffat Sara och Linda och gjort lite nytta. Trots huvudvärken kunde mitt humör lätta lite och jag hade det bra. Känns underbart att må bra även om det inte är jämt.

Imorgon ska jag upp 06.30 för 07.00 kommer de hit. Då flyr jag till Mic innan vi ska till skolan. Skolan slutar 16.00 och kl 17.00 ska jag ha hunnit käka, bytt väska och tagit mig till Arenan för att vara där i tre timmar och "fira" internationella kvinnodagen. Klockan 20.00 är det träning som gäller men innan det ska jag hämta J och K. SEN ca 23.00 när jag har kört hem alla, duschat och varvat ned ska jag SOVA. Sen ska jag upp 06.30 igen och dagen börjar igen. Hehe.

Take Care

RSS 2.0