Blä

Jag har inte varit så aktiv här och det här kommer inte förändra det. Jag vill bara tala om att jag är sjukt trött och otroligt stressad. Hatar att inte hinna med det jag måste.

Nu ska jag försöka äta lite och se om jag kan sova.

Ha det bra alla fina människor!

VFU

Jag är alltså ute på min tredje vfu period. Nu kanske ni undrar vad vfu står för så jag ska ta och berätta det. Det står för verksamhetsförlagd utbildningen. Med andra ord är det praktik.

Snart har två av mina fyra veckor gått och det är först nu jag börjar känna att jag verkligen kan dra nytta av det. Det tar ett par dagar för mig att komma in och smälta allt jag är med om. Men som sagt vad det en mycket bra dag idag. Trivs bra och är nöjd med dessa två veckor. Nästa vecka är det integrationsenheten som gäller. Spännande.

Känner mig lite stressad över tentan som ligger i början på november. Känner mig även stressad över fältuppgiften. Det är uppgifterna vi ska göra under vår vfu period som sedan ska redovisas muntligt och skriftligt i våra seminariegrupper. Nu seminarieledarare också, vet inte alls vad jag ska förvänta mig. Usch usch.

Learning by doing
- John Dewey


Helgen

Då var denna helg över. Kan inte påstå att jag gjort så mycket vettigt. Har mest gjort småsaker, tvättat, ringt lite samtal och svarat på mail som kräver svar. Idag har det varit jag och Sockan hela dagen vilket varit underbart. Gosat och lek massa. Min lilla prinsessa.

Igår var en mycket trevlig kväll som bjld på hockey, mat och senare hyrfilm. Tack för det!

Har vfu just nu så studierna är svåra att hinna med, känner mig mest trött hela tiden och förstår inte alls hur tiden ska räcka till. Säger nej till saker men får det i alla fall inte att gå ihop. Jaja, det är bara att ta en dag i taget eller något i den stilen.

Nu sitter jag och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan sätta in laxen. Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på i övrigt. Någon film kanske?

Take Care 

RSS 2.0