Lite kul bara. :)

Bara något litet som jag hittade och tänkte att jag kunde bjuda på medan jag väntar på att maten min ska bli klar.
Jag heter: Emma
Jag vill dricka: Engelskt te
Jag har: Energi
Jag är rädd för: Elakingar
Jag är inte: Egoistisk
Jag sjunger: En sång ;)
Ett djur jag påminner om: Ekorre?


Lesson Of The Day



Så idag har det alltså varit näsa i skolböckerna som gäller så självklart handlar dagens lesson om pluggande. När jag sitter där och läser för fullt så kommer jag på mig själv att jag kanske ska äta. Ja, det är sant. Jag gick upp och började plugga och tänkte att jag "bara" skulle göra klar den och den frågan och sedan äta. Det blev inte så, jag glömde frukosten och höll på att glömma lunchen. Så, nästa gång jag planerar att fördjupa mig så i böckerna ska jag ställa mobilen på påminnelse så jag inte glömmer att äta.


Räknar ned dagarna.

Idag är det tisdag och det betyder att det är tre dagar kvar till tentan. Det är två pluggdagar kvar. Det är för lite tid för att lära sig en hel kurs på. Nu undrar ni säker om det inte har varit föreläsningar under denna kurs. På den frågan kan jag svara att jo det har varit föreläsningar, jag har bara inte fattat något. Så för min del blir det till att misslyckas big time på tentan och se försöka balansera två kurser och praktiken samtidigt. Men jag har enbart mig själv att skylla. Det är mitt fel så jag är redo att ta vad som komma skall.

Försöker läsa, försöker förstå men just nu går det bara inte. Det är inte alls så att kursen är tråkig eller ovanligt svår men jag har bara inte hängt med från början.

Jag får göra mitt bästa och hoppas att det i alla fall finns något jag kan skriva på tentan. Nej det är inte hela världen om jag får göra en omtenta. Men det är en stor del av MIN värld. 

Sockan är otroligt trött på att jag inte bryr mig om henne som jag borde. I ren protest har hon legat på mina anteckningar större delen av dagen. Vid ett tillfälle stal hon min penna också. Men i helgen ska hon få så mycket uppmärksamhet så jag ska försöka gottgöra henne då.

Nej nu ska jag titta på en film, försöka sova och fortsätta plugga imorgon.

Kom ihåg, var snälla mot varandra!
Take Care!

Snälla människor. :)

Jaha, då har ytterligare en vecka snart gått. Jag vet inte riktigt var tiden tog vägen, den tycks gå oavsätt om jag är medveten om det eller inte.

Hur som helst fyller jag dagarna med diverse små äventyr. Idag köpte jag en ny kedja till smyket jag fick i födelsedagspresent av underara vännen min. Tjejer i affären var så otroligt glad, trevlig och snäll. Sånt gör världen lite bättre och lite lättare att vara i. Så, tack till dig! 

Passar också på att tacka Martina för sällskapet idag! :)

På kvällskvisten kom Sara förbi med bananbakelser och en film. Bättre sätt att spendera kvällen på kan jag inte komma på. Vi kollade på Julie & Julia. En film som jag verkligen rekomenderar! Verkligen en feel good film. Mycket söt och rolig film. 

Så det som återstår av kvällen spenderar jag och Sockan i soffan för att glana på något på TV. 

Imorgon kommer en vän hit. Det uppskattar jag verkligen. Den lilla, lilla gesten av att bara komma, sitta och prata gör så mycket. 

Nej en annan dag ska jag bli bättre på det här med att skriva. 

Take Care 


RSS 2.0