Gyllene Tider. :)

Idga är en perfekt lördag. Sov till niotiden, läste en lite (nej ur en vanlig roman, inga juridikböcker). Käkade en lång och god frukost. Gått runt i lägenheten och sjungit på massa sånger, småstädat och bara njutigt av dagen. Solen skiner, himlen är blå och snart kommer Mic för att umgås med mig. Det är absolut en bra dag idag. :)

Igår var pappa här och hjälpte mig laga bilen. Vi klarade av det, ett teamwork och inte allt för dyrt arbete. Känns skönt. Kul att ha pappa här över en dag, kul att få visa honom lite saker och att bara umågs, bara vi två. Cykelstyret blev också fixad.
 
Pratade med Rasmus igår. Saknar honom. Saknar hela hans familj men han är speciell. Underbart att prata en liten stund i telefonen med honom. Kommer snart hem och får leka med honom och hans illebror! Längtar!

På tredag är det SISTA tentan för denna termin. Sen är ett år av högskolestudier avklarat. Känns underbart.

Nej nu ska jag fortsätta sjunga. :) Tur att ingen hör mig.

Take Care

Känslor

Det finns så mycket att säga om någons liv egentligen. Så mycket som världen inte ser, som världen inte vet. En del saker borde jag se till att världen och människor vet medan andra saker bör hållas gömda eller bevarade i mitt innersta rum. Det finns inte tillräckligt många färger för att ens börja förklara alla nyanser av känslor som ryms i min själ. Det är med både spänning och fasa som jag säger att jag inte känt allt eller alla nyaner heller. Jag tror att en känsla kan nå sin renaste form även om man senare i livet inte förknipper en händelse med just den höga graden av känslor. Låt mig försöka förklara. När jag var sex år tillbringade jag påsken med en av mina bröder, mormor och morfar i Dalarna. En dag tog morfar med sig min bror och mig på en långa promenad genom skog och över åkrar. Vad många ställen stannade han och berättade historier om platserna, träden och stenarna. Vid ett tillfälle satte han sig på en sten, rog upp mig i sitt knä, la armen om mig och började berätta en historia. Jag kommer inte alls ihåg hela historian men den dagen, den stunden, kände jag mig så älskad och trygg. Inget kunde hända mig eller min bror när vi var med morfar. Idag är min morfar 85 år gammal och känner av livets alla vindar men han har kvar förmågan att få mig att känna mig trygg och älskad. Morfar har lärt mig mycket och alltid varit en stor del i mitt liv men just den dagen önskar jag att jag aldrig glömmer. Lycka och kärlek, två otroligt stora och kraftfulla känsor som jag som sexåring fick känna. Kan det vara sant? Jag tror det. Jag är övertygad om det.

Det som jag kände den dagen och det som jag känt dagarna innan och efter. Det är de känslorna som ligger runt min själ och mitt hjärta, inbäddade i de vackraste av känslor. Som allt annat kan även detta spricka, vilket det gör, ofta och med all kraft men precis som huden läker det med lite tid, vård och tålamod. Med hjälp av minnen, stora som små, kan känslan återväckas och byggas upp igen för att mana på mig att sträva efter att känna så igen, att inte ge upp. Det är en tunn linje mellan hat och kärlet för utan det ena finns inte det andra.

Kom ihåg att våga känna, våga lita på att ditt hjärta vill känna och klarar av att känna, även det som gör ont.

Take Care

Maj maj måne ?

Ber om ursäkt för att det tagit så lång tid sedan jag sist skrev. Det har varit otroligt mycket att göra den senaste tiden. Ska väl berätta lite snabbt bara.

Har börjat en ny kurs. Socialrätt I. Det är superkul men otroligt mycket att läsa och förstå. Det är svårt och det går långsamt att läsa men oj så kul det är!

Igår sprang jag tjejruset, 5 km i den vackra staden Falun. Verkligen något för alla tjejer att göra. Superkul!

Har ett sommarjobb som kommer bli kalas och även om jag i stortsätt jobbar varje dag så är jag så glad att jag fått det. Verkligen!

Vädret är underbart, lite regn och blåst ibland men inte så kallt.

Take Care!

Lite snabbt bara. :)

Tiden bara rinner iväg. Lämnade in tentan i Psykologi igår (tordag) och på tisdag börjar den sista kursen före sommaren. Snart ett helt år på högskolan. Snacka om att det går undan!

Jag tycker verkligen det är underbart med allt det gröna! Mår så bra av det, ser att saker växer, det inger hopp om livet. :)

Ska sanrt hoppa i säng och sova.

Vill bara berätta att jag haft en bra valborg och att dagen idag också varit mycket bra. :)

Sov gott allihopa!

RSS 2.0