Vem vet vad vi verkligen vill veta?

Det är så otroligt bra att telefoner finns. Ringde Ellie igår och även fast vi inte pratat på ett tag känns som det var igår vi sågs. Så har det alltid varit, tiden tär inte alls på våran vänskap, snarare tvärtom, den gör den starkare.

Idag har det varit fint väder. Tog en liten promenad för att njyta av det lilla solskenet som vi fick. Pluggat också, inte alls lika kul men nödvändigt.

Imorgon ska jag till Borlänge för att träffa min VFU-handledare och ska även träffa Mia för att prata lite om jobb och bara snacka skit en stund.

Jag är trött.

Take Care
:)

Ljuset i "vintermörkret"

Nu är jag trött på denna snö! Den är bara blöt och tung nu. Inte alls vacker eller bra. Kanske för barnen, men de har ju anpassade kläder och gillar att leka. Jag själv tycker inte alls det är fullt så kul att knata till skolan i denna nedebörd av snö och regn. Som om en måndagmorgon inte är illa nog utan det dåliga vädret. Tack för den!

Skolan idag gick fort. Bara två timmar, sen är det självstudier nu på eftermiddagen. Läser och läser men kan inte säga att allt stannar kvar innanför pannbenet. Tyvärr. Var och handlade efter skolan. Köpte falukorv, mjölk och ny deo. Kul lista va? Hehe.

Det är helt sjukt att det är VFU (verksamhetsförlagd utbildning) nästa vecka. Sen är det tenta i Socialt arbete och efter det är det påsk. Det går tokfort måste jag säga. Är nervös inför vad framtiden har att ge och vad jag gör av de möjligheter som ges men vad som än händer så måste jag tro att det är för det bästa.

Träning ikväll. Både vill och inte vill träna. Jag vill gå dit och bara köra skiten ur och vara så bra som jag kan och vet att jag egentligen är men å andra sidan vill jag lägga ner, sluta, ge upp. Men just nu är jag trött och är inte i stånd att ta de besluten som behövs så det blir träning vad som än går runt i huvudet.

Ska delge er en sak som får mig att le och bli varm inombords. Något som förvånade mig men fick mig att må så bra. Ler fortfarande. Jaja nu till saken. Jag fick frågan om jag ville bli Hugos gudmor. Klart jag sa ja! Förstår ni? JAG fanns i deras tankar när de funderade på någon till deras son. Så otroligt hedrad och glad!

Nej nu ska jag göra lite mer nytta.

Take Care

Snön den BARA ÖSER ner.

Gick och la mig tidigt igår. Hade inget annat för mig så knöt mig tidigt. Vaknade även tidigt idag men gjorde inte så mycket. Kollade lite på youtube och lät bara timmarna gå. Tvingades dock att gå ut i ovädret för att köpa mjölk och potatis. Tvingades är inte rätt ord för jag hade klarat mig utan men ville ha det, åt bara nudlar igår så idag vill jag ha mer riktig mat.

Det känns som jag är i en snökula. Ni vet en sån där av glas som man hade när man var liten. En som det snöade i om man skakade på den. Snön bara yr hit och dit. Men så länge jag kan sitte och mysa i min lägenhet med musik så är jag nöjd.

Pratade med Pontus idag. Ler fortfarande. Den lilla familj han skapat är helt underbar och att jag får vara en del av den tackar jag för varje dag!

Fick tillbaka metodtentan idag. Det kändes inte alls som det gick så bra som jag trodde när jag gick ifrån den men fick som sagt tillbaka den igår. Ett godkänt med marginal. Fyra tentor och fyra godkända sådanna.  Känns bra. Första 30 hp avklarade utan omtentan eller kompletering. Känns bra.


Ta hand om er och era kära.
Nu ska jag göa klart maten!

Over and out :)


Ingen skola

Inte varit i skolan varken idag eller igår. Imorgon är det dock seminarum så då är det tillbaka till vardagen. Etik står på schemat. Kul? Ja, men man får sig verkligen en tankeställare här och där. Kul.

Dessa dagar har jag inte alls varit social. Varit instängd med mina böcker i lägenheten. Har läst, städat och bara varit. Känns rätt skönt att inte behöva klä sig i annat än mysbrallor och en tröja. Visserligen var det träning igår. Gick på den. Haha det gick kalasDÅLIGT, men det gör inget, eller jo det gör det men jag har inte mer att ge bara. Vet att jag är bättre än så här men just nu bara tänker jag sönder mitt spel. Det är inge kul att spela när jag inte alls är bra. Visst tar jag en del bollar och laget säger att jag spelat bra och jag tackar, men det är inte saken. JAG vet att jag är så grymt mycket bättre än vad jag presterar nu. Jag är bättre och de vill jag visa dem. Vill att de ska kunna lita på att jag räddar åt dem. Vill visa det!

Snön ligger kvar här, snöar lite titt som tätt men jag är van nu. Noterar det kanppt. Kul för barnen som har sportlov och sånt. En annan får bara kämpa på i samma rytm men jag gillar den.

Nej nu ska jag läsa lite mer.

Take Care


En helg vad vackert väder.

Nu har ytterligare en helg gått. VIsserligen är det skönt att veckorna går men det är när torsdagen är här som jag inser hur lite jag åstakommit under veckan, hur mycket jag ligger efter. Bla bla bla.

Denna vecka har jag pratat med Ellie (otroligt skönt att höra hennes röst), Sandra ( kul att prata "live" med henne) och Mimmi ( kul att uppdatera hur saker och ting ter sig numera). Måste säga att det varit bra samtal, Viktiga samtal om inte annat!

Igår kom min kära bror över och vi käkade och kollade på film. Så otroligt kul! Skönt att bara "hänga" med honom. Att inte känna krav att man ska vara eller göra något speciellt utan bara vara. Så kul. Verkligen en kväll jag värderar högt och håller hårt i mitt minne. Mycket skratt och det är underbart!

Idag var det match. Grattis till Falun HK som vann. Riktigt kul att se matchen från första parkett (alltså bänken). Kul att se en kämparglöd och vilja som får vem som helst att ge gärnet. Imorgon är det träning. Det är bara att kämpa på. Antingen går det eller så går det inte. Vill ibland ta den lätta vägen ut och bara ge upp, når inte den nivån som krävs iaf. Men sen tänker jag en stund och vill inte ge upp. Vill kämpa, vill åstakomma något bra. Vill så gärna.

Just nu, eller ja innan jag började med detta satt jag och pluggade. Ska återgå till det också. Vill dock inte men ska. Vill även här bara ta den lätta vägen ut ibland. Fattar inte varför jag utsätter mig för allt skit som jag gjort, men sen tänker jag (igen) och inser att det är mycket bra som kommer med skolan också. OCH att jag inte vill ge upp. Inte nu, inte sen, vill ALDRIG ge upp.

Önskar dock att det vore lättare, närmare familjen. Familjen som jag älskar så otroligt mycket, som jag tänker på så mycket. Familjen som betyder mer än de tror.

Nej nu ska jag plugga. Sen ska jag väl sova?'
Jaja.

Take Care

Varför blogga?

Alla har vi våra olika anledningar till varför vi gör det. Alla tycker inte om tanken på att göra det, men vet ni vad? Alla behöve rinte göra det heller, det är upp till var och en. Hur som helst så kan jag tycka att vill man inte blogg behöver man inte, tycker man inte om att läsa vad andra tycker, tänker eller vad de nnu skriver om så behöver man inte läsa. Men valet att inte behöva skriva är lika mycket värt som valet ATT skriva. Jag skriver an den enkla anledningen att uppdatera vänner och familj och att helt enkelt lämna små, små spår här i livet. Gillar ni det inte är det okej, tvingar ingen att läsa.

Dagen har varit bra. Solen sken när jag vaknade, då var klockan bara sju men ändå var det kalasfint ute. Gick till skolan i kylan (-14) men njöt av solskenet. Det är jättemycket snö men när det ser ut som det gör är det så vackert! Ni anar inte hur vacker det är här. I skolan gick allt fint, förmiddagen flöt på, tackar för min underbara lunch, eftermiddagen flöt på även den. Knallade hem i lika vackert väder. Sen jag kom hem har jag fixat med maten och med lite plugga. Pannbiff och potatis står på matsedeln idag. Hade mycket köttfärs i frysen så passade på att göra några matlådor också. Kalasbra gjort.
 

Måste bara för ge ett tack till en del personer.
Ett jättetack till alla de människor som drar sina barn i pulkor och liknade till förskolor och skolor. Helt underbart att även de små vägarna plogas av er! Jättetack!

Nej nu är det dags att plugga, diska och sen är det träning som gäller. Inte tränat handboll på en vecka nu. Saknar den!

Take Care
Emma

RSS 2.0