Onsdagen den 25 november

Denna onsdag började som alla andra dagar. Klockan ringde, det regnade ute, det var mörkt ute och Sockan var inte alls sugen på att gå upp. Hur som helst knallade jag upp tände lite lampor började gör mig iordning och när jag håller på med frukosten kommer lillstumpan upp. Vilket liv hon har va? Efter frukosten var det bara att sätta sig och börja leta efter en vetenskaplig artikel om ungdomar och missbruk. Det var svårare än det låter. Som tur är fann Karin många bra. Kan berätta vid denna tidpunkt regnar det fortfarande. Efter lunch flöt dagen på i plugg, tvättning och helt onödiga sysslor såsom youtube och annat. Hehe.

Eftersom det är onsdag är det träning idag också. Tidig träning men det gör inget. Det var en kul träning, tuff på slutet men kul. :) Skönt att få kämpa och svettas lite. Hehe. Det kommer visserligen att kännas imorgon. Det är ingen match i helgen vilket är en aning tråkigt men men. Det är ju första advent på söndag så då får jag julstöka lite. Ska bli spännande då det är Sockans första jul. Hehe. Gissa om hon kommer klättra i granen hos mina föräldrar. Hehe.

Imorgon är det projektarbete som gäller. Tidig uppstigning, iväg till bussen som går till Borlänge och sen blir det bil sista biten. Eftersom vi är från så olika platser i Dalarna så träffas vi på halva vägen. Hehe.

Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen är det lite tv som gäller.

Take Care

Ska bättra mig

Efter önskan från en av mina svägerskor så ska jag nu försöka ta upp detta med bloggen igen.

Denna vecka har varit tung då jag kämpat med en förkylning som gjort mig mer eller mindre orkeslös. Hur som helst har jag varit på min VFU:plats trots sjukdom och självklart har min hjärna inte fungerat så snabbt som vanligt men har tagit in så mycket jag kunnat.

Förra veckan var helt otrolig! Vill bara tala om det. Hade så roligt varje dag och det var inte ens tungt att gå upp klockan 06.00 på mornarna. Kommer leva på den veckan länge.

Imorgon är det dags för fältseminarium och jag vill inte vara med, inte alls. Gick så illa sist att jag inte vågar yttra mig längre. Det värsta är att jag är rädd för att frysa totalt. Jag vill inte att det ska bli som förra gången men är rädd för det, nervös. Tycker inte alls om det.

Kan berätta att Sockan växer och växer. Nu har hon vuxit i sin svans, sina ben och öron. Hehe. Min sötnos som förgyller mina dagar mer än jag kan berätta. Min sötnos.

Nej nu ska jag fundera på att hoppa i säng.

Take Care

RSS 2.0