Life of a student.

Idag är det söndag. Första dagen på väldigt många som jag är hemma hela dagen och inte har någon annanstans att vara. Det är skönt att ibland få gömma sig innanför lägenhetens väggar. Tro dock inte att jag inte har annat att göra än att sitta här. Denna vecka som kommer är nämligen en tentavecka. Tjoho vad kul va? Har en hemtenta som ska skrivas och vara klar på torsdag och utöver det har jag möten, träningar och andra åtaganden att ställa upp på. Just denna vecka är speciell då mötet och andra saker har krockat. Brukar annars hinna med ganska bra. Hur som helt ska jag i alla fall se till att skriva en kalasbra tenta och sedan fira valborg.

Mitt köksbord är fullt med böcker, papper, anteckningar och mitt i allt detta sitter jag med min dator och ska försöka få ner allt på papper utan att det låter totalt värdelöst och osammanhängande. GOOD LUCK! Nej men så illa är det inte. Det är bara det att jag så gärna vill prestera bra och jag vill klara av tentan, börja på sista kursen innan sommaren och sen säga att jag klarat av ett år av högskolestudier! Mycket jag vill va?

Har varit lite olydig när det gller pluggandet och tittade på slutspelet i handboll. AHK blev det som gick till final i Globen. Kul för dem men mindre kul för HAM som förlorade med EN boll. Tack verkligen för en otroligt bra match! Alltid kul att se en riktigt bra match.

Nej nu ska jag sluta med att slöa och komma till skott med mitt skrivande. (visst läter det i alla fall bra?)

Take Care

Med ett leende på läpparna. :)

Nu ska jag dela med mig av något helt underbart. Något som fått mig att glömma allt dåligt som hänt under dagen och under veckan. Något som fått hela kroppen att må bra och allt att se ljuser ut.

Det magiska ordet är SAMTAL.

Rasmus ringde mig och berättade att han skulle få äta pizza. Den ungen är så himla mysig och värmer mitt hjärta mer än jag kan förklara. Efter jag pratat med honom pratade jag med hans far, min bror, och även han får mig att må så bra. Ler flera timmar efter samtalen med honom.

Nu ikväll ringde Mimmi och vi pratade bort lite mer än en timme. Jag kan inte sluta le och tacka gudarna för henne. Samtalen är så enkla med henne. Vi pratade om både viktiga och totalt oviktiga saker. Känns bara så mycket lättare och bättre nu efter ett samtal med henne. Tack för det! Hoppas att våra sommarplaner går att uppfylla.

Kim, är så glad för din skull och stolt över dig.

Nu ska jag sova.
Var rädd om er. 


Påsken i en liten repris

Okej. Påsken!

Fick träffa Sandra, Simon, Mimmi och Micke en hel dag vilket var underbart. Stämmingen som blir när vi umgås är helt underbar. Allt bara flyter, allt känns bra då. Det var en helt fantastisk dag och jag behövde den otroligt mycket för att orka de tunga dagarna i skolan. Tack för det!

Träffade även Kim, pratade, dock inte så mcyket som jag velat men känns bra att ha träffat henne. Var viktigt att få träffa henne.

Fick en eftermiddag/kväll med Ellie också. Kan inte ens börja förklara vad den tjej gör för mig. Hon är min bästa vän. Jag vet att hon finns där och det är värt mer än jag kan förklara. Allt är så enkelt med henne. På sitt egna vis får hon allt att bli okej. Tack för en underbar kväll gumman!

Fick träffa familjen också. Farmor, morfar, mormor, bröder med familj. Fick träffa de två finaste pojkarna i världen också. Rasmus och Hugo. Sagt det förr och säger det igen. Jag är världens stoltaste faster och älskar mina brorsbarn så mycket!


Tvättade bilen också så nu är den snygg igen, eller ja den är snyggare, den är ALLTID snygg. Böt även däck på den, så nu kan jag det själv. :) Fast det är lite svårt ibland men jag vet att jag kan iaf. Lite fader-dotter.tid som jag värdesätter högt.

Nej nu ska jag göra nytta.
Have A Nice Day

Sjukling

Påsken är över och jag är tillbaka i Falun igen.

Varit en tung dag idag. Vaknade tidigt med ont i halsen och huvudet men när jag väl kom upp blev det bättre. Åkte till Borlänge för ett möte klokan 08.15 och efter det var det skolan som gällde. Kom hem vid 14.30 och mådde inte alls bra. Kvällen och eftermiddagen har jag spenderat i soffan med tvn och musik. Småsovigt. Har feber och ont i kroppen.  Inte allt för kul men det lär ju  gå över.

Ska skriva lite bättre om hur påsken varit sen.

Ha det bra!

En dag, som idag.

Vet ni en sak som jag inte alls tycker om, det är när människor säger saker om andra som inte är sant. Låt mig vara lite mer exakt. Att någon säger att jag sagt något jag inte alls sagt. Jag kan tala för mig själv och om jag mot förmodan skulle säga något utan att jag säger det till personerna/personen det gäller så säger jag det i förtroende! Okej? Antingen säger jag det själv eller så sägs det inte alls!



Kan berätta att träningen idag gick sådär. Blev lite arg på mig själv men men. Det var en kul träning för min del, mycket skott och det är alltid kul. Har dock förbenat ont i handen/armen nu men det är ju vänster så det gör inte så mycket.


Ta hand om er

Vår(an) tid är nu.

Idag är det fredag. Just nu mår jag apa. Är trött och hungrig fast jag mår illa. Är stressad och nervös. Helt uppe i varv fast ändå lugn. Hur som helst ska jag berätta hur läget ligger till.

Jo, tentan som skulle göras i fredags blev inte av då barndlarmet gick efter 40 minuter. Det var bara att ta sina saker och gå hem. Inte så kul alls. Visserligen var tentan svår men jag var mentalt inställd på att göra den och ha den avklarad. Nu när en ny kurs börjat har man fått ha två saker i huvudet och det är inte så lätt som det låter. Men men, imorgon klockan 09.00 är det alltså dags för en ny chans med denna tenta. Jag hoppas att det kommer att gå bra. Jag är som sagt nervös men kan inte göra annat än mitt bästa. Eller hur?

Nej om jag skulle ta att äta något innna jag ska iväg och träffa L vid stationen. Ska in till Borlänge för att närvara vid en utbildning. Hur kul är det när jag vet att tentan är imorgon? Nej det är inte så farligt. Ganska skönt att ha något att göra, mindre tid att oroa sig för i morgon.

Kan berätta att vädret är helt underbart här uppe. Solen skiner och det är ett bra par grader över nollan. Helt underbart att det är ljust varmt och skönt ute. Livet går lite lättare då. Skönt som sagt. Snart är det ju påsk också. Påsk betyder en tur söderut för att hälsa på familj och vänner. Skönt. Saknar dem så mycket!

Take Care!

RSS 2.0