Snön ligger vit på taken.

Snön har kommit och det är underbart! Snart är det dags för julafton. 


Justnu känns det som att jag har otroligt mycket att göra. Vet inte riktigt var jag ska börja. Är sjuk igen också. Tycker inte om det. Mår dåligt och kan inte plugga, eller vill inte plugga. Tycker inte om det.

Idag var det en kort dag i skolan men fck mycket gjort och hade kul. Kändes bra. :) Fick skratta och bara må bra en stund. Det tackar jag för!


Nej nu ska jag kila till träningen. Det är julbord efter. :)


Take Care 

Always

Det är helg igen. Denna vecka har varit tuff. Projektredovisning månda och tisdag för att avslutas med hemtenta som lämnades in idag. Usch vad jag blev på konstigt humör denna gång. Hur som helt är tentan inlämnad, tentaångesten är nästan över och nu är det bara att ladda för nästa kurs som börjar nästa vecka. 

Det är helt tokigt att det redan är december. Vart tar tiden vägen?! Ser fram emot denna jul och nyår. Tror bara att det kommer bli annorlunda och jag behöver det nu. Har julfint hemma. Sockan gillar min lilla gran som kom upp idag. Hon leker med julgranskulorna och glittret. Det gör inget, hehe, hon är så söt. :)

Idag blev det en långfka med Martina. Så trevligt, mysigt, normalt och behövligt. Verkligen! Tack för det!

Just nu strömmr Bon Jovi ur mina högtalare på datorn och jag funderar på vad som är fel med min dator då inte alla bokstäver kommer med, alla tryck registreras inte. Hmm mysko. Så är det konstigt i texten vet ni vad det beror på. 

Take Care  

RSS 2.0