Rusningstrafik i hemmet

Nu är det stressigare än det varit förut. Idag har jag och mor min varit på IKEA och köpt köksbord, soffbord, lampor och lite sånt som var de sista jag hade kvar. Känns rätt skönt att allt nästan finns nu och att man har kontroll på det mesta. Jag köpte även mina tallrikar idag så nu finns det i alla fall en uppsättning bestående av 16 delar.

Dagen har även gått till att packa ned saker i lådor och kartonger. Mitt rum är kalt och i garaget finns lådor fyllda med mitt liv. Mitt liv, som snart ska få en ny vänding, finns i papplådor, Ironiskt?

Nej nu ska jag packa ned lite till.
Simma lungt!

Hyra

Första hyran är nu betald och allt känns bra. Ska fixa så jag får räkningarna över internet också men det blir ett senare projekt.

Har även fått besked om fordonsplats och det känns riktigt skönt att veta att jag kan parkera varje dag. Parekeringen är inte allt för dyr heller eftersom jag varken har carport eller garage, har inte ens en elstålpe tror jag.

Saker och ting går bra för Emma. :)

Måste fock packa ner massa av de saker jag har kvar. Men det är ju de nätterna är till för.


Bulgarien

Så, då var allt nästan klart inför resan. Jag ska ta på mig ett par strumpor och stänga väskan sen är allt klart.

Hoppas ni alla får en bra vecka och en underbar midsommar.

Take Care!

Imorgon är det resdags!

Jaha då är dagen i full gång då. Vaknade 08.20 och har varit i full gång sedan dess. Jag har hunnit packa nästan allt till imorgon, betala en del räkningar, käkat och gosa lite med katterna. Så jag känner mig stark och redo för att ta denna dag med stormsteg! Hehe. Nej men okej, jag är på gott humör och det känns underbart! Mitt goda humör kommer mycket från träningen igår som var helt otrolig. Det var en kul och bra träning, jag hade lite dåliga stunder men om jag börjar få tillbaka hjärnan i spelet kommer det att lossna ska ni se. Framförallt så var det den sista tiden på träningen som var bäst, då lirade vi 4 mot 4 och det var så fantastiskt att se hur himla duktiga de är i laget. Det var en fröjd att se!

Igår var även sista dagen på jobbet, det var lite jobbigt men kan inte göra ngåto åt det. Fick lyckönskningar och kramar av personalen och många fina ord. Barnen fick jag också kramar av men de finaste jag fick av dem var tilliten. När de små kommer och ger mig spontana kramar, sätter sig i knät är underbart. Att de känner sig så trygga i mitt sällskap är det bästa betyg jag någonsin kan få! Kommer att sakna dem men jag går därifrån starkare än jag varit på länge!

Nu ska jag pakc avidare och även återgå till nedpackadet av mitt rum.

Take Care!

Ny adress


Ett äpple faller inte långt från brevlådan

Idag har jag som sagt packat men också spenderat tid med familjen. Stefan kom ner igår och ikväll kom Pontus med familj hit för att kolla på fotbollen och bara umgås. Det var mycket mysigt förutom den tiden då jag låg på köksgolvet och fick utstå "pickdöden". För er som inte vet vad detta, låt mig föklara. En person, i detta fall jag, hamnar på golvet där armar och ben hålls fast medan en eller två personer pickar och kittlar en tills man gråter av skratt. Kul? Syskonkärlek? Jo tjena! Men som tur är kan jag försvara mig och bryta mig loss! Seger till mig! Som ett plåster på såren fick jag en bamsekram och en puss av Rasmus, min räddare!

Självklart kollade vi på fotbollen. Förlust, ska inte gröta mer i den frågan.

Nu under de senaste timmarna har jag, mamma, pappa och Stefan spelat wii. Jag vet att jag tjatar men jag måste verkligen få er att förstå att spelet är så sjukt roligt! Man skrattar så man får ont i magen och tårarna rinner. Det är helt underbart och verkligen något man kan göra med alla. Så bra som man mår efter att ha lirat med sina vänner eller familj, ja den känslan går inte att köpa!

För övrigt så åker jag på onsdag. Ska bli så skönt att åka bort från detta en stund. Börjar bli lite småstressad för jag måste packa ännu mer och jag börjar bli trött på att packa. Har dock inget val, men det är värt det eftersom jag får en vecka med Ellie. :)

Nej nu ska jag sova.
Take Care
P-son

Låda efter låda

Idag har jag verkligen börjat att packa på riktigt. Med det menar jag att mitt rum börjar åka ner i lådor. Hyllplanen blir tomma, väggarna kala och allt som är jag packas ner i lådor. Under de timarna jag städade en del lådor och packade ner saker var jag så fokuserad att jag inte hann känna eller tänka efter på vad jag gjorde. Saken är ju den att jag nu samlar mitt liv i några lådor samtidigt som jag lämnar en stor del av mitt förflutna kvar här hemma. Splittrad eller vad? Jag har fem hela dagar kvar i Bålsta och 3 halva dagar.


Som saken är


Fredag

Idag har det gått mycket bra på jobbet, varit ute hela dagen och bara lekt. Ganska mysigt när barnaskaran inte är så stor och när man verkligen känner och ser gemensamheten. Tänkte att jag kunde dela med mig av en lite rolig grej som hände idag.

Jag befinner mig vid gungställningen där jag ger fart till några småttningar. Vid de "vanliga" gungorna gungar en sexårig flicka och rätt som det är sitter hon på marken. Jag kommenterar fallet med ett "hoppasan hur gick det?". Flickan svarar "jag skulle stanna farten och då hände något oväntat". Samtidigt som jag ler går jag fram och frågar henne om hon gjorde sig illa. Det hade hon inte gjort men hon hade däremot förgyllt min dag med ett mycket roligt minne. Tack för det.

Nu på kvällen var jag en snabbis på balen för att kicka på Robin, brorsonen. Han var mycket, mycket stilig och det var kul att se. Det fanns en del andra jag velat se men gick i stället. Jag åkte ner med mamma och pappa men eftersom mamma skulle jobba skjutsade pappa henne och jag blev kvar. När jag sagt hejdå till min bror med familj började jag knata hemåt, efter en stund ringde telefonen och Phutte ville köra hem mig. Jag ville inte vara till besvär och vädret var ju fint men efter övertalning körde han iaf hem mig. Så underbar bror jag har, finns inga ord.  

Kan för övrigt tala om att min nacke är bättre vilket är skönt eftersom saker blir mycket lättare när man kan höja armarna och vrida på huvudet utan att skrika. Men som sagt är det bättre nu och är helt kontrolerbart utan tabletter. Happy :)

Nu ska jag fixa lite.
Take Care
P-son

Liten lunchuppdatering

Ska snart kila iväg till jobbet. Fick en mycket trevlig sovmorgon idag. Eller ja, jag vaknar halv nio som vanligt men kunde mysa hemma innan jag fick börja göra mig iordning för jobbet. Jobbar till 16.30 idag så det blir kort dag. Men det är iaf några timmar, lite pengar.

Just nu sitter jag och myser med musik.

Ha en bra dag.
P-son

Flytten närmar sig

Idag tog jag tag i saken lite bättre. De kartonger som var färdigpackade ställde jag ut i garaget och det ledde till en överblick över mina inventarier. Oj oj oj säger jag bara, till saken hör att jag än inte rört en enda grej på mitt rum, mina filmer, prydnader, kort, ramar och allt härinne är alltså kvar att packa, men det ska väl gå rätt fort. Eller?

Jag har även införskaffat nya, otroligt snygga, gardiner och krukor. Mycket nöjd.

I förra veckan skickade jag iväg lite papper så nu ska det ordna sig med internet i lägenheten också. Bara utgifter här. Hehe

Snart så...

Länge sedan

Ber om ursäkt för detta uppehåll. Det har krånglat med uppdateringen och även designen. Detta får alltså duga för tillfället.

Under helgen har jag varit uppe i stugan med familjen. Det har varit underbart väder och vattnet har varit 25 grader varmt! Helt underbart. Dagarna flöt på som vanligt med mycket läsning, spel, och bara avkoppkling. Vi grillade på nationaldagen och det var så otroligt gott! En perfekt helg där man bara kunde försvinna och vara. Mycket skratt vilket alltid är garanterat med min familj.

Idag har jag varit ledig så har passat på att fixat med flytten.

Imorgon jobbar jag igen vilket är skönt det också. :)

Nej nu ska jag fortsätta med mitt.
Tack Care

Det närmar sig

Nu känns det att det börjar dra ihop sig, det är mindre än en månad kvar till den stora flytten. Eftersom jag är så uppbokad nu måste jag se till att packa varje stund jag har ledig. Men det är lite mysigt att packa och känna att man rör på sig. 

Idag har jag köpt två gardiner och fått en gul vattenkanna av mamma. Det är jättesöt, är en dinosaurie med ögon som rör sig. Haha jag vet att det låter mesigt men det kostade typ 20 kronor och fyller sin funktion mycket bra!

Packa lite ikväll kanske? 

Juni...

Helgen har flytigt på bra.

Fredagen var seg men kom hem vid sex efter att jag stängt och städat på jobbet. En mycket skön fredag med absolut ingenting som sysselsättning, trodde jag. Åkte ner till bror min och spilde några timmar där. Mycket mycket trevligt.
 
Lördagen var det handbollsmatch som gällde. Några från laget åkte till V-rås för att kolla på damernas EM-kvalmatch mot Tjeckien. De vann matchen med 25-19. En bra match, kul att titta på. När jag sedan kom hem knallade jag över till grannen som hade fest för att fira sin 65 årsdag. Kom hem 00.15 så det kan man verkligen kalla för en lyckad kväll.

Söndagen var lite jobbigare. Jobbigt att gå upp när man vaknat av väckerklockan. Brukar alltid vakna innan den men inte idag. Sen var det iväg till träningen. Ja, den gick väl men det märks att jag inte haft huvudet på handboll på ett tag. Men det var underbart att få skratta och träffa gänget igen. De tappra själarna som var där iaf. Hehe. Resten av dagen har varit slapp. Åkte med mor och far och tittade på lite saker, gjorde även några fynd. Sen kom bror, sambo och son upp hit. Busa och lekte lite med dem. Har också käkat och nu sitter jag här. Ska snart kolla på film.

Take Care

RSS 2.0