Tömda järndeoper och två timmars träning.

Ja, så är det har jag fått veta. Jag har alltså tömt mina järndepoer i kroppen och måste därmed får järn injicerat i på vårdecentralen. Detta är en del av det som gör att jag är så galet trött.

Ja till träningen nu då. Att träna två pass efter varandra tar enormt på kroppen. Det var inte mitt bästa move en dag som denna då jag inte sovit bra på ett par nätter.

Nej nu ska jag ta och pyssla vidare med kvällen sysslor.

Lycka

Att komma hem till detta efter en träning är helt underbart. idéerna bara sprutar.

Matlådor och träning

Så, nu är matlådorna inför imorgon fixade. Känns skönt. Ska snart packa träningsväskan också. Åker till träningen direkt från jobbet och kör igång med ett dubbelpass imorgon. Börjar med pump och kliver sen på combaten. Känner mig sjukladdad just nu. Hoppas bara mina lungor klarar av det och att hostan sköter sig någorlunda. Inte alls kul att ha sådan hosta. Vill bli av med den.
 

Sjuk

Idag är det söndag och det betyder att jag nu varit sjuk i fem dagar. Jag har varit feberfri i tre dagar men hostar som en galning. Jag har inte tränat på en vecka och det stressar mig. Jag vet att det inte är rätt mot kroppen att träna när man är sjuk men det känns tungt att inte kunna det jag vill. Jag är så rädd att jag inte ska komma tillbaka till det jag hade innan jag blev sjuk. Den där känslan att det är möjligt, att allt går och att JAG kan det. Jag vill det här.
 
Imorgon är min vilodag och men på tisdag tänker jag köra på med mitt program igen. En vecka får räcka. Mår ju bättre och hostan tycks aldrig försvinna så det spelar ju ingen roll.
 

Till min underbara mamma

Gjort dessa till min mamma.
 

En ask

Altrat en liten ask för att lära mig hur. Detta blev resultatet.
 

I Will Rise

Tisdag.
Ja numer betyder tisdag Body Combat. Idag var andra dagen på mina "nya" vecka. Som tur var var det Nina som hade passet idag. Behövde verkligen hennes stöd idag. Bara det att se henne gör att jag känner mig sedd och hon tror på mig så att jag också vågar tro.
 
Trots att jag gick ditt och var med så är jag låg just nu. Jag vet inte varför jag inte är nöjd. Jag gjorde ju det jag ville, det jag behöver men ändå är jag ledsen. Jag är där och tränar men ändå hatar jag det jag ser så jag nästan spyr. För en kort stund tappar jag fokus på träningen och råkar se det som spegeln framför visar mig. En del av en sekund är allt som behövs för den där känslan ska komma och ta över hela mig. Precis allt i mig svider och gör ont. Allt bara för att jag såg mig själv i spegeln!
 
Nu ska jag gå och lägga mig och ta nya tag i morgon. Onsdag betyder Body Balance.
 
I will rise.
 

RSS 2.0