Jobbsökande

Det tycks vara min huvudsakliga syssle denna dag. Söka jobb, söka jobb och sen söka lite mer jobb. Men hoppas på napp en vacker dag. :)

Skulle iväg en sväng idag. När jag knallar ner i trapphuset ser jag att mina grannar har nyckeln kvar i låset. Så jag tinger på, väntar, ringer ingen. Ingen som öppnar. Jag har brottom iväg och bestämmer mig för att ta med nycklarna. När jag en timme senare kom hem kilade jag ned och satt en lapp på deras dörr om att nycklen fanns hos mig. Några timmar senare kom killen upp och ursäktade sig att han sambo glömt nyckeln. HAN ursäktade sig. Knas. Sånt händer alla. Och nej, jag vill lägga nyckeln i brevinkastet utifall de inte hade tillgång till en annan. Hur som helst slutade det lyckligt. Fick dess utom en liten chokladbit som tack. Det var snällt tycker jag! :) Emma is feeling good! :)

Nej om jag skulle ta och leta reda på lite träningskläder och knalla iväg till träningen. Hoppas på bra stämning efter vinsten i lördags. :)

Take Care (ni som nu läser)

2 poäng!

Igår blev det alltså en vinst! Fem vinster av fem möjliga för Falu HK denna vecka. Riktigt gött!

Det blev en lugn lördag. Det behövs ibland. Idag är det söndag och på schmat står städning och lite småpyssel. Sen ska jag väl kika på finalen i handbolls EM antar jag.

Varcker väder idag så det kanske även blir en lite prommis. Jag får helt enkelt se vart dagen leder.

Take Care

Gameday!

Japp så idag är det alltså matchdag! Själv sitter jag vid köksbordet och lyssnar på musik och skrotar runt på internet. Funderar också på att städa men känner inte alls för det. Men det behövs. Hmm får se vad som sker. Beger mig inte till hallen förren runt 14.45. Ska plocka upp Malin innan också. Skulle kunna vattna mina stackars blommor också. Det ska jag nog ta och göra. Kanske dammsuga också, en kruka till har åkt i golvet. Katter, katter, katter. Så söta så det kommer undan med det mesta.

Nej ta och göra lite nytta nu.

Min prins

Familjen har utökats med denna sötnosen! Han är min röda lilla skogis. Denna prins har en personlighet som är helt underbar. Sockan och han är helt underbara och mitt liv är så mycket rikare tack vare dem. Så glad att han äntligen kom, han jag så länge letat efter. Underbara Loucas!


Bilder

Jag har insett den senaste tiden att det verkar vara av stor vikt att hela tiden lägga in blider i sin blogg. Så jag antar att det är vad jag ska försöka göra. Visserligen vore det galet mycket enklare om jag bara kunde finna laddaren till kameran. Till dess får det bli taskiga bilder med min usla mobilkamera.

Så denna förbättering ska jag försöka få liv i senare idag. Ska krypa ned under täcket med Sockan min och sova ett par timmar!

Take Care!

Små skapelser

Lite små skapelser som gjorts under 2011.


T9 och glitter

Sitter här i soffan och smsar med Hanna. Min mobil vill inte ha ordet bestäm som ett allternativ så vad gör jag? Jo, jag skriver om meninger till "Du bestämmer" eftersom mobilen godtar det ordet. Var är världen på väg?!

Har också glitter överallt. Sitter och pysslar med inbjudningar till min examensfest. Får väl se vad det blir av det. Inbjudningarna alltså.

Sockan hoppade nyss upp i mitt knä och ligger där mellan mig och datorn. I mitt knä. Gosan min!

RSS 2.0