Tiden går

Idag är det fem veckor och en dag kvar tills jag flyttar. Det är fem veckor och en dag kvar av packande, fixande, köpande och framförallt säga hejdå eller vi ses. Vet ni hur lite tid det är? Otroligt lite. Visst är det inte långt bort jag flyttar egentligen, men det är tillräckligt långt för att förlora alla de spontana möterna, promenaderna och de hastiga möterna i affären. Det är hemkst, det får mig att bli ledsen. Hur gärna jag än vill flytta och hur mycket jag än ser fram emot det så är det väldigt läskigt och alla dessa tankar gör mig ledsen.

Det är dags för mig att ge mig av. Jag behöver det här, jag vill men det betyder inte att det gör det lättare eller mindre ledsamt. Tvärtom, jag lämar så mycket gott och bra bakom mig att jag inte vet vad jag ska göra med alla minnen. Jag ska vårda alla minnen väl, lita på det.

Det närmar sig....

Arbetsveckan nått sitt slut

Änne en arbetsvecka har nått sitt slut. Det har varit en tuff vecka och inte alls haft tid för någon uppdaternade här eller någon annan stans. Det är lite tråkigt men jag får försöka ta igen det lite nu under helgen.

Har som sagt jobbat hela veckan och haft tre stängningar vilket både är kul och jobbigt, det är mycket mysigt att vara kvar med den lilla barnaskaran som det är efter 17.00 på dagarna men det är jobbigt att hela dagen är borta när man kommer hem 18.15. Inte kul att vara rastvakt själv eller när det regnar men de flesta gångerna har det INTE regnat så det är bra. Nästa vecka ser likadan ut vilket båda är bra och dåligt, jobbigt med sena dagar men skönt att veta hur den ser ut. Plus är också att tiden blir allt mindre och midre till resan, flytten och allt annat spännande.


Bra saker som hänt under veckan.

     -  Har köpt en trådlös router som jag kopplat in och allt funkar fin fint nu. Känns bra med tanke på att jag måste koppla om den om några månader men jag har ju suport hos brodern så. Hehe. Han är bra snäll han!

     -  Köpt wii fit och det är lika kul som det verkar. Kan säga att jag är superduktig på att rocka och skidhopp. Yogan fungerar också mycket bra. Är yogamaster på allt jag testat hittills, men låt inte det lura dig, det är toksvårt men kul så man vill ju träna. Hehe. Min bror med fru var här för att invigade och vi skrattade så tårarna rann. Underhållning på hög nivå!

     -  Jag har även köpt gardinstänger nu så det finns. Var på IKEA så det blev även sex st tallrikar. Kikade även på soffan som jag drömmer om och på köksmöblerna vi ska köpa. Det är en mycket underlig känsla att gå och titta på saker som sen ska utgöra ens hem, men det är självklart mysigt också. 


För några timmar sedan ringde min bror och frågade om jag ville följa med honom på marknaden imorgon. Självklart vill jag det! Alltid lika kul att träffa honom och självklart Rasmus också. Efter ett samtal med bror i telefonen var humöret på topp igen. Tur att han finns.

Nej nu ska jag kanske jobba vidare lite med designen. Hoppas det blir som jag vill ha den.

Take Care
P-son


Hemma igen

Nu är jag hemma från tiden med min bror i Dalarna. Det var bra dagar, fick mycket gjort och fick framför allt bara vara några dagar. Det var mcyket mysig. Köpte även nya skor, bikini och två t-shirtar. Mycket nöjd med mina köp. Men allt var inte kalas. Mina favoritbyxor gick nämligen sönder. Inte kul alls. 

Igår var det fest. Mycket trevligt! Kändes mycket bra att vara där, hade en bra kväll/natt.

Nej nu ska jag jobba med designen som nu fått vila i ett par dagar. 


Take Care
P-son
 

Bloggdesign

Sitter här och fixar med en bloggdesign till en vän. Egentligen borde jag packa och äta men jag är helt fast vid detta då jag hela tiden lär mig något nytt. Men gissa om det blivit fel miljoner gånger. Men är man jälvlärd så är man. Hehe. Hur som helst kommer det att bli en otroligt fin layout hoppas jag. Hoppas bara att hon bli nöjd. Tyvärr åker jag bort idag så kommer inte kunna jobba med den så mycket mer. Sen jobbar jag länge och mycket de två kommande veckorna så det blir inte så mycket då heller. Men det där tror jag inte på. Det är nämligen så kul att jag kommer göra detta långt in på natten. Hehe. Men det är hon värd!

Ska jag ta mig samman och packa och äta? Näää..
Hinner jag göra sen.

Take Care
P-son

Härifrån ---> Hit

Idag blev jag glad då jag fick mina flyttkort med posten. Det är en underlig känsla att se korten med min nya adress, MIN enda adress. Gissa om jag mår bra. 

Har även införskaffat lite nya saker idag. Så som en tvättsäck, ungsformar, vitlökspress och ett strykjärn.

It feels real now..

Sunny days on the job

Idag började det med kaos då jag skulle cykla till jobbet och det ena efter det andra dök upp som jag glömt, nycklas och sånt. Så försenda stressade jag iväg till jobbet, hinner inte komma innanför dörren innan ungarna börjar busa och ståja med mig. Hehe lite mysigt och kul är det allt. Även på jobbet var det kaos då personal saknades pga sjukdom men det löste sig till slut. Jag och Johanna hade en nätt barnaskara på fyra barn och vi har varit ute hela dagen, som vanligt, det har varit mysigt. Är lite smått röd på axlarna nu men det är bara kukl med årets första färg. Hehe. Fick stanna längre på jobbet idag också, men det gjorde inget var ganska lätt eftersom alla barnen var ute. Jag börjar tidigare imorgon vilket också är okej men att gå till  halv fem är inte lika kul men ett måste. Som tur är kommer helgen efter fredag!

Nu sitter jag här och har städat, duschat och väntar på att moster, kusin och kusinbarn ska komma och hälsa på. Trevligt trevligt.


Take Care
P-son

Lååång dag

Idag har det varit en mycket lång dag på jobbet. Tiden bara kröp fram men nu är den över och det var ju inte så att det var en dålig dag. Bara det att den var lång, jag är trött och stressad. Men tycker verkligen om barnen. :)

Vet inte vad kvällen bjuder på. Slappa, tvtittande, sitta lite här säkert. Sen blir det sängen. Sova!


Idag fick du mig att gråta. <3
 
Take Care
P-son

Kontrakt

Idag kom det, kontraktet. Det kom med posten och låg där och väntade på mig när jag kom hem från jobbet. Kontraktet som binder mig till en egen hyreslägenhet i Dalarnaslän. Jag, Emma, nu ägare av en egen lägenhet. Det känns lite mysko, lite tufft.

Det är mycket som ska skrivas i och kollas, leverantörer av diverse tjänser såsom tv, internet, el och så vidare. Men det kommer bli kalas. Har räknat och kollat och det kommer funka.

Det är spännande nu. Fixad med adressändring och kollat försäkring och sånt så det kommer att klappa ihop fint sen. Måste ju flytta bilförsäkringen eftersom jag byter län och så. Hoppas på en billigare försäkring.  

Den 1 juli för jag tillträde. Flytt som gäller för hela slanten!

Take Care
P-son

Måndag - Första dagen på veckan

Nu är helgen över och en "riktigt" vecka har börjat. Helgen har varit mycket bra.

I lördags träffade jag Rebecka och vi kollade på fotboll. En mycket trevlig stund med mycket skratt och humor utan dess like. Kan berätta att jag har BLÅMÄRKEN BÅDA armarna Rebecka! Din lilla fuling! Hehe.
      Efter det var det käka och sen gick jag ner till broderna för att umgås med hand familj och min andre bror med fru också. Mycket trevlig och rolig stund. Vid åttatiden åkte jag för att plocka upp Rebecka och åka och se på bio. Såg 10 000 bc. En bra film och ett utmärkt sällskap. När jag kört hemme henne blev jag kvar och vi kollade på skräckfilm. Stackars lilla jag fick köra hem själv i mörkret på natten. Men det gick bra. Musik på och sen var det bara att sjunga och släppa loss.

Igår fyllde underbaraste Ellie 20 år också! Gick ner men en till present och hon bjöd på tårta. Vi kollade lite resor och bara umgicks i någon timme. Bästa vän som finns!
     Såg även på parlamentet och fick allt skratta gott åt det. Så himla bra de fick ihop det. Ja det var en sak man måste se för att förstå. SÅ här är klippet. Tycker ni inte om det så skit samma. För jag gillar det! Detta är inte det bästa men det var det enda jag hittade från söndagens program.



Idag, måndag har jag jobbat. Varit en bra dag, bra arbetskamrat och barnen är så underbara. Sett en 7 dagar gammal liten tjej också. Så otroligt söt, gissa om henne storebror var stolt. Vi var ute hela dagen och det är så skönt nu när vädret tillåter det. Barnen rorar sig så bra då och de är mycket gladare.
     Den bästa stunden på dagen var utan tvekan när det var dags att väcka de små liven efter vilan. Att sitta i soffan och bara gosa är helt underbart! FInns inga ord.

När jag kom hem så gjorde jag min deklaration så nu är det klart. Känns bra att ha det avklarat.

Nu ska jag fixa maten. Köttbullar och mackaroner. Mat för en kämpe. Hehe.

Take Care
P-son

Vintern rasar ut...

Gahh vad trött jag blir på detta! Får inte min blogg till det som jag vill ha den! Blir tokig på detta.

Så med det ur systemet kan jag medela att min valborg blev mycket mycket lyckad. Efter jobbet tog jag bussen till Uppsala för att möta gänget. Bussresan var riktigt rolig. Tro det eller ej men jag har saknat att åka buss, det är mysigt. Sen var jag bara så glad för att få träffa tjejerna igen och fick flera roliga samtal och sms. Jag bara satt i bussen och strålade som en sol. När jag väl kommit fram och mött vännerna gick vi hem till Mx2 för att bara umgås lite. Mycket trevligt.

Sen nalkades det mat och då skulle ju alla hjälpa till. Eller inte. Hehe det var en som inte fick hjälpa till. Hehe. Nej det var itne jag, jag gjorde iaf lite. :) Vi åt all den goda maten och drack mycket av goda drickan. Sen spelade vi lite spel där vi tjejer UTKLASSADE killarna! Mohahahaaa!! Girlpower så det skriker om det!!

Efter lite mer dricka och lite efterätt så begav vi oss ut för att lirar lite straffrisbee. Hehe en miss- en klunk! Hehe. Kul var det. Sen kom ju då regnet, ja men klart att det itne kunde få vara fint väder hela valborg. Men det störde inte oss så mycket, det var mer mörkret som djorde det svårt att träffa rätt, eller kan det ha varit lite för mycket dricka för en del?

Vi kom i säng på natten och somnade relativt snabbt och gav inte ifrån oss några större livstecken förrän runt halv elva snåret på morgonen. Sen käkade vi frukost och la oss för att slappa i soffan. Precis som det ska vara "dagen efter". Vid 13 tiden begav vi oss hemmåt.

Idag grillade vi här hemma. Första grillningen för i år. Mycket gott. Visade även pappa mina otroliga förmågor inom frisbee. Har även gjort saker som att städa, hängt tvätt och kollat på SM finalerna. En mycket lyckad dag.

Nu måste jag tyvärr runda av lite snabbt.

Tack för en underbar valborg! Tack för att du körde hem mig Sandra!

En sak till baka tack även till Rebecka för det mycket trevliga samtalet under min bussresa igår.
Och vill ni se en mycket fin blogg, kika in på Saras

Take Care
P-son

RSS 2.0