Saker att göra när föreläsningen inte är så roligt

1. Vi öppnar med det tunga grejerna här. Post-it lappar! Rita rebusar, gårot, sånger, händelser ja vad du vill. Det är sjuktroligt och jag lovar att ett leende snart kommer. :)

2. Sen har vi den oföörglömliga målandet av naglarna. Nej jag menar inte med nagellack utan med överstrykningspennor. Mycket fint vill jag lova.

3. En klassiker. Tre i rad i blocket. Eller vill man kan man köra fem, tio eller tjugo i rad om man vill.

4. Vi ska inte glömma mobilen, gör vad du vill. Spela monopol, tetris eller skicka sms men kom ihåg att göra det tyst.

5. Till sist. TA DIG SAMMAN OCH LYSSNA! ;)


Match och Melodikrysset

Det har regnat hela natten och ser inte ut att sluta inom den närmsta tiden. Så, jag sitter alltså i mitt kök i myskläder och löser melodikrysset. Måste säga att denna lördag har det än så länge inte varit någon utmaning för mig. Men å andra sidan har jag löst krysset varje lördag i stort sätt hela mitt liv. En mysig tradition, speciellt med familjen. Min nuvarande familj, Sockan alltså, leker på golvet och pratar på som bara den. 

Som sagt är det seriepremiär idag. Samling om en och en halv timme. Börjar bli lite nervös men ser också fram emot det. Känns rätt att leta efter matchkläderna och pcka allt i väskan. Jag gillar det. Hoppas också på lite publik idag. Vi ska göra vårt bästa och hoppas det räcker. 

Nej nu ska jag återgå till melodikrysset. Som ser ut att kunna lösas utan problem. :)

Take Care  

Seriepremiär


Handboll

Sitter och tittar på Sverige mot Rumänien på tv. 

En händelse som jag inte kommer glömma är:
Kain LIMMAR bollen, drar iväg en kontringspass till Boson som sätter den! Helt underbart att se!

Hejsa Sverige, se till och sätta bollarna och vinn nu!  

14.34 Kain limmar en gång till!

Tisdagen bjöd på fisk och potatis

Då gör jag ett försök att få detta inlägg att förmedla någon form av vett.

Dagen har inte varit strålande. Men det behöver vi inte ta här. Jag har trots allt gjort några bra saker idag. Har pluggat en aning, lagat mat och ätit vilket inte hör till vardagen längre. Jag har också kikat på handbollen. Sverige Ryssland, damer. En bra match att titta på, roligt att se deras form inför EM. Kul att Sverige vann också!

Börjar snart jobba så kvällen är fullspeckad men det gör inget. Skönt att ha något att fokusera på.

Imorgon är det städning, handling, plugg och förhoppningsvis träning som gäller. Får kvällsbesök en snabbis också. Som tur är har vi både tider att passa och tiden är samma så det är bra.

Nej nu ska jag engagera mig i det jag borde.

Take Care


Vilken dålig dag.

Det är måndag i några minuter till. Idag har inte alls varit en bra dag. Den hade inte ens en möjlighet att bli bra tror jag. Sov otroligt dåligt och vaknade och kände mig inte alls som mig själv. Hur som helt kom jag i alla fall iväg till skolan och var där hela dagen. Väl hemma igen gick saker åt skogen men kom iväg till träningen. Träningen, ja vi ska inte ens prata om den. Gick inte alls bra, inte alls.

Nu sitter jag här och försöker bli trött men lyckas inte. Eller det där stämmer inte, trött är jag men kan i alla fall inte sova. Det är ganska jobbigt. Ligger bara vaken på nätterna. Tankar som snurrar som jag inte kan stänga av.

Mina tankar går till K och jag hoppas att du snart mår bra.

Dags att stänga av datorn och glömma den här dagen.

Take Care

Söndag och valdag

Så, då var det söndag och jag haft röstat. Blir valvaka sen för att se hur det artar sig.

Igår var det som sagt fest. Jag kom iväg och jag hade kul. Har mina knep för att hantera situationer när jag känner mig trängd eller orolig. Hur som helst så var det skönt att kunna köra hem kompisar så jag vet att inget hänt dem. Känns bra att veta att de kommit hem säkert och jag sitter ju redan i bilen så om det sitter en eller fyra till i den gör mig inget. Det jag idag tänkt mycket på är att de jag körde hem både ringt och smsat för att se om JAG kom hem okej. Hehe, så otroligt omtänksamt av dem men jag var ju nykter och kom hem okej. Deras omtanke är värmande och jag uppsakattar den. Tack för den! :)

Nej nu ska jag försöka se om jag kan laga någon mat till matlåda imorgon. Vill inte laga mat. Är inte hungrig och har egentligen inget roligt hemma att laga. Har spenderat dagen i soffan och med att grovstäda. Är inte ens halvklar, det går lite sakta när jag bara vill sova. Hehe.

Imorgon är det heldag i skolan och sedan är det tidigt träning. Hur ska jag hinna?!

Take Care

Klockan går men jag består.

Okej, nu sitter jag här och anser mig själv vara ganska klar. Hmm, inget blev som jag ville. Har velat angående kläder, skor och hår. Det slutar med att jag ser ut som mitt vanligt "tråkiga" jag. Men vad ska jag göra när det blir en jättekamp att ens känna mig tillräckligt snygg/fin/vacker för att gå ut? Hur som helst hoppas jag innerligt att kvällen kommer bli bra och att mina känslor angående mig själv kommer trampas på av andra känslor.

Sockan bara sover, oventande om att hon kommer spendera kvällen och natten ensam. Men imorgon är det hon och jag hela dagen förutom stunden då jag ska käka pizza som tack för att jag kör idag. Självklart ska jag rösta också. Osäker på vad dock. Men det har jag ordnat till imorgon.

Måste kila och ta fram min jacka och leta reda på ett par okej skor att ha. Hmm, vet inte alls vad jag ska ha för skor. Men det är ett problem som jag ska lösa.


Lördagen som bjuder på fest.

Jaha, idag är det då lördag och kvällen bjuder på födelsedagsfest i stora Borlänge. Innan jag ska infinna mig snyggt klädd i rosa och en aningen tillpiffad ska jag göra klart armbanden, köra in Mic till Borlänge och försöka få ordning på kläderna jag ska ha. Måste erkänna att jag, precis som så många andra, inte alls är nöjd med att se mig själv klä upp mig. Blir helt enkelt inte nöjd och känner obehag att gå utanför dörren i kläder som jag vet inte är så vackra som de borde. Lust det där. Jag kommer att gå och jag kommer ha roligt men jag kommer inte alls känna mig bekväm. Hur går det ihop?

Igår var det plugg och Bio med M. Vi såg I rymden finns inga känslor. En film jag verkligen rekomenderar! Jättebra film och det finns mycket att prata om efter. En lyckad kväll och jag är glad.

Igår var också första dagen jag verkligen frös när jag var ute. Invigde min fina mössa också. Tack pappa för den. Det är så otroligt skönt att vara varm och inte behöva frysa. Jag gillar hösten med alla färger, lukter och den friska luften men jag gillar den bättre när jag inte behöver frysa.

Nej, jag kanske ska göra klart armbanden till Mic och sedan engagera mig lite i Sockan som inte är glad över att jag sitter här i stället för att krypa runt på golvet och leka med henne. Vilket jag gör ganska ofta. Men vad gör man inte för sin lilla älskling. Hon och jag, vi är en bra familj vi.

Take Care
Emma Pson

Hur vet man att handbollen har dragit igån ordentligt?



- Bålsorna på fingrarna är ett faktum.
- Det ständiga letandet efter hårsnoddar minuter innan man måste till träningen.
- Vattenflaskan har en ständig plats i diskstället.
- Varje gång man tvättar är det träningskläder med.
- Träningsvärken är en ständig vän precis som blåmärkerna.

Jag klagar inte! :)


RSS 2.0