Borde plugga mer än jag gör

Veckorna går sjukt fort här uppe. Hinner inte mer än vakna på måndagen förrän det är fredag igen känns det som. Detta kan tyckas vara skönt och bra men till saken hör att man knappt hinner vakna innan helgen är över. Hehe det är inte lika kul men det känns skönt att tiden travar på.

Det är mycket plugg och det känns som ännu mer eftersom det mesta är så svårt, eller nytt är väl ett bättre ord. Vi ska lära oss att tänka på ett nytt sätt och lära oss att se allt, då menar jag verkligen allt! Det är teorier hit och teorier dit. Det finns miljoner analysmodeller och aspekter om samma sak och denna sak är då något man knappt tänkt alls på tidigre. Men det är mycket av det här som är så roligt, att verkligen lära sig n¨got helt nytt oh vekrligen tvingas att fundera och lägga ner tid på det man gör. Det handlar om att förstå och sen kunna sätta in förståelsen i praktiken. En utmaning som är underbar!

Nå, nog om detta. Kan berätta att i lördags var sista dagen för nollningen. Den avslutades med en otrolig sittning där priser delades ut, sånger sjöngs, god mat åt och en fantastisk stämning fanns. Efter denna otroliga tillställning var det ner till dansgolvet och baren som gällde. Det var en mycket bra kväll med massa människor och mycket skratt. En oförglömlig kväll. Kom hem runt tvåsnåret och då var det underbart att krypa ner i sängen.

Nej nu ska jag återgå till pluggandet, måste skriva två sidor till seminariet på fredag. Ska plugga med en klasskompis så det blir två kloka hjärnor istället för en. ;) Hehe

Take Care
P-son

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0